, , ,

Jotul F 3 CB

Dit product is niet meer leverbaar


De Jotul F 3 CB is een klassieke houtkachel van Jotul. Het vertrouwd aandoende ontwerp zorgt voor de gezelligste sfeer in uw huis. Deze traditionele gietijzeren kachel is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo slaagt u er altijd in een kachel te vinden die aansluit bij uw smaak. Erg praktisch aan de Jotul F 3 is dat de rookgas aansluiting zowel boven, achter als aan de zijkanten zit. Hoe uw kamer er ook uit ziet. Deze kachel past er zonder problemen in.

Klassiek met moderne techniek

Klassiek van buiten maar een modern en technisch hoogstaand product. De Jotul F 3 CB is namelijk uitgevoerd met het Clean Burn verbrandingssysteem. Dat systeem zorgt voor een zeer efficiente verbranding van het hout. Alle gassen uit het hout worden verbrand en er worden minder afvaldeeltjes uitgestoten. Bovendien bespaart u zo ook nog eens op hout! Houtkachels met glas kunnen roetaanslag op de ruiten krijgen. Dankzij deze schone verbranding gebeurt al aanzienlijk minder. Maar de Jotul F 3 CB beschikt ook over het “topdraft” systeem. Lucht wordt langs het glas geleid. Hiermee wordt het glas als het ware gescheiden van het vuur. De roetaanslag wordt zo dus tot een absoluut minimum beperkt.

Gemaakt voor langdurig gebruik

Een Jotul houtkachel is een duurzame keus. Hij is zeer robuust, gemaakt van gietijzer, en doet trouw zijn werk, jaar na jaar na jaar. De moderne ijzergieterij van Jotul produceert niet alleen topkwaliteit. Ze houden daarbij rekening met de impact op het milieu. Zo wordt gerecycled ijzer gebruikt en is het gietproces zeer schoon.

In gebruik is de Jotul F 3 CB ook nog eens zeer praktisch. De aslade is makkelijk uit te nemen en te legen. Het geëmailleerde oppervlak is onderhoudsvrij en behoudt zijn uiterlijk jaar na jaar. U kunt dus zonder zorgen genieten van het sfeervolle houtvuur en de comfortabele warmte, met een Jotul F 3.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, , ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Maattekening jotul f 3.pdf

Energielabel jotul f 3.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven