, ,

Jotul F 134

Dit product is niet meer leverbaar


De vraag naar houtkachels met een lager vermogen is groot. De nieuwe Jotul F 134 past precies bij deze behoefte. Een kachel met een moderne uitstraling en een laag verwarmend vermogen. Combineer dit met de modernste verbrandingstechniek en de kachel heeft ook een lage uitstoot en een laag verbruik.

Door het slimme ontwerp kan de F 134 dicht bij de muur geplaatst worden, de minimale afstand van de zijkant tot brandbaar materiaal is slechts 7,5cm. Dit vergroot de plaatsingsmogelijkheden. Zeker bij een model zoals dit zonder zijruiten, wat zeer geschikt is om in een hoek te plaatsen.

Even zoals de populaire F163 is de F130-serie ook ontworpen door de Hareide Designmill. In het ontwerp zijn duidelijk de strakke lijnen met subtiele details terug te zien. De F 134 is uitgevoerd met een ruim houtvak onder de verbrandingskamer. Binnen de F130-serie zijn nog 3 andere uitvoeringen beschikbaar. Waaronder de F135 met houtvak en zijruiten en de F 136, waar de verbrandingskamer op een voet geplaatst is.

Met een nominaal vermogen van 4,7kW en een minimaal vermogen van 2,8kW is de F 134 geschikt om een ruimte tussen de 40m2 en 100m2 te verwarmen.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Maattekening jotul f 130 series.pdf

Energielabel jotul f 130.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven