, ,

Jotul F 136

Dit product is niet meer leverbaar


Voor de hand ligt het om de uitvoering met een open houtvak te kiezen, toch kan het een goed idee zijn om voor de F 136 te kiezen. De uitvoering op kolomvoet met vuurzicht aan de voorzijde. Dit model oogt bijzonder ruimtelijk en komt zeker in kamers waar minder ruimte beschikbaar is bijzonder goed tot zijn recht.

Door de verbrandingskamer op een kolomvoet te plaatsen krijgt de kachel een geheel eigen uitstraling. De kachel lijkt nog compacter, ondanks dat de kachel al bescheiden afmetingen heeft. De kachel heeft alleen vuurzicht aan de voorzijde, dat maakt de F 136 zeer geschikt om in een hoek te plaatsen. De minimale afstand van de kachel tot brandbaar materiaal aan de zijkant en achterkant is slechts 7,5 en 10cm. Wanneer het een niet brandbare wand betreft, dan is het slechts voor zowel de achter- als zijkant.

De nieuwe F 130-serie kachels is uitgevoerd met een moderne verbrandingssysteem. Dit zorgt voor een hoog rendement van 83%. Daarnaast ligt het houtverbruik lager dan bij vergelijkbare kachels.

Zoekt u toch een kachel met een houtvak onder de verbrandingskamer? Kijk dan eens naar de Jotul F 134.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Maattekening jotul f 130 series.pdf

Energielabel jotul f 130.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven