, , , ,

Jotul F 400 CB

 3.390,00

Deze gietijzeren houtkachel heeft een indrukwekkend nominaal vermogen en combineert stijl en technologie om u een fantastische kachel te geven in elke gewenste omgeving. Deze Jotul houtkachel is een gietijzeren belofte van warmte!


Deze gietijzeren houtkachel Jotul F 400 CB heeft een indrukwekkend nominaal vermogen en combineert stijl en techniek om u een fantastische kachel te geven in elke gewenste omgeving. Deze Jotul houtkachel is voorzien van het Clean Burn verbrandingstechnologie. Dit zorgt voor een hoger rendement, schone verbranding en een comfortabele temperatuur.

De grote deur, met AirWash technologie zorgt ervoor, door stroming van voorverwarmde lucht, dat de ruit beter schoon blijft. Zo heeft u altijd een onbelemmerd zicht op het prachtige knapperende houtvuur. Een gietijzeren belofte van warmte!

Ook met volglasdeur

De Jotul F 400 CB is een klassieke houtkachel die past in iedere omgeving, ook in een moderne inrichting. Naast de standaard uitvoering is er nu ook de volglasdeur uitvoering. Deze kachel heeft een verbeterd vuurzicht en een tijdlozere uitstraling.

Voor alle uitvoeringen geldt dat deze gietijzeren houtkachel een indrukwekkend nominaal vermogen heeft en dit combineert met stijl en technologie. Een klassieke uitstraling met moderne techniek maakt dit een een fantastische kachel, vooral in de situatie waar u meer vermogen nodig heeft.

Zoekt u een kachel met minder vermogen? Overweeg dan de Jotul F100. Een vergelijkbare tijdloze uitstraling maar dan met minder verwarmende vermogen. Meer vermogen nodig? Dan kiest u voor de Jotul F500.

Leverbaar in emaille

Opvallend aan het geëmailleerde oppervlak is dat het onderhoudsvrij is en geen glans verliest, jaar na jaar. De Jotul F400 is leverbaar in emaille en wel in de kleuren: blauw/zwart, bruin en wit. Optioneel is de Jotul F 400 uit te breiden met een buitenluchtaansluiting. Hiermee kan de kachel ruimte onafhankelijk branden en de benodigde lucht bijvoorbeeld uit de kruipruimte halen. Dit is noodzakelijk voor woningen met mechanische ventilatie of een WTW-installatie.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, , ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Classic zwart
  • SE Zwart (volglas deur)
  • SE Blue Black (volglas deur) € 300

Documentatie

Maattekening jotul f 400.pdf

Energielabel jotul f 400.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven