, , ,

Jotul F 174

 4.690,00

Bekijk de Jotul F 174 houtkachel bij Kachelplaats. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de beste prijs.


Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde schoonheid en efficiëntie met de Jotul F 174 houthaard. Deze prachtige creatie combineert verfijnde vormgeving met de nieuwste slimme luchtregeltechnologie, aangedreven door Zensoric.

Onweerstaanbaar uiterlijk

Met zijn strakke, stijlvolle en exclusieve design voegt de Jotul F 174 een vleugje moderniteit en klasse toe aan uw interieur. Maar wat deze haard echt bijzonder maakt, is de moeiteloze bediening dankzij de automatische luchtregeling. Het Zensoric Automatic Air Control-systeem geeft u een seintje met een groen lichtsignaal wanneer het tijd is om meer hout toe te voegen. Dit systeem past automatisch de luchttoevoer aan, allemaal gereguleerd door een temperatuursensor, zodat uw houtverbranding altijd optimaal is.

Gemakkelijk en praktisch

Het zicht op het vuur is ronduit betoverend, terwijl de magnetische zelfsluitende deur niet alleen handig is, maar ook een prachtige brede glazen paneel heeft, waardoor u een perfect zicht heeft op het vuur. Dankzij de unieke D-vorm kan de haard dichter bij de muur worden geplaatst, wat uw interieur meer flexibiliteit en ruimte biedt.

Tijd om te genieten

Het resultaat? Ultiem gebruiksgemak, een gelijkmatige verspreiding van warmte, een verlengde brandtijd, een schoner glas en minder as om te reinigen. Ervaar de perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit met de Jotul F 174. Maak van uw haard een pronkstuk dat u verwarmt met minimale inspanning. Het is tijd om te genieten van de warmte en de magie van het vuur, zonder gedoe. Deze haard is het middelformaat van deze serie, bent u op zoek naar een grotere of kleinere variant, bekijk dan de Jotul F 171 of Jotul F 176.

Nu de Jotul F 174 bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de vrijstaande Jotul F 174 houthaard met zensoric-systeem bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. U kunt ook haarden van Jotul bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de vrijstaande Jotul F 174 houthaard met zensoric-systeem houthaard bij u thuis?

Merk

Energielabel

Brandstof

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Toebehoren
  • Vloerplaat glas 1316 x 730 mm € 189

Documentatie

Energielabel jotul f 174.pdf

Lijntekening jotul f 171 f 174 f 176.png

Bedieningsinstructies jotul f 171 f 174 f 176.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven