, ,

Jotul F 205

 2.795,00

De Jotul F 205 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


Ontdek nu de vrijstaande, Scandinavisch geïnspireerde houthaard. De Jotul F 205 is een compacte haard met state-of-the-art verwarmingstechnologie en duurzame materialen. Deze haard straalt natuurlijke en een lichte sfeer uit en is te plaatsen in elke ruimte.

Compact en robuust

De Jotul F 205 is ondanks zijn bescheiden hoogte van 75 centimeter ontworpen om optimale prestaties te leveren, ook bij een laag vermogen. De haard is bestand tegen extreme kou pieken en kan zelfs dan zijn taak moeiteloos uitvoeren. De luchttoevoer van deze houthaard kan geregeld worden met een handel. Zo bent u in volledige controle over het vlambeeld. Jotul is in 1853 begonnen met dit prachtige merk en houd zichzelf aan hoge standaarden. Hun keuze voor het gebruik van gietijzer was dan ook gebaseerd op het feit dat dit duurzaam maar ook makkelijk te vervangen is. Ook blijft de haard zelfs na jaren gebruik in perfecte vorm.

Enthousiast?

Twijfel niet langer en neem nu contact met ons op. U kan ons bereiken via verkoop@warmtestore.nl of via 038-8500776. U bent altijd van harte welkom in een van onze showrooms om de haarden persoonlijk te kunnen bekijken en misschien heeft u binnenkort wel een kanjer van een houthaard in huis staan.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Set korte poten € 150
  • Cover voor buitenlucht aansluiting € 190

Documentatie

Energylabel jotul f 200 f 205.pdf

Lijntekeing jotul f 205.png

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven