, , ,

Jotul F 200

 2.795,00

De Jotul F 200 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


Maak nu kennis met de Jotul F 200. Deze houthaard is gebaseerd op een van Jotul’s best verkochte klassieke houthaard. Deze haard is ontworpen met prachtige organische vormen en is voorzien van gotisch geïnspireerde bogen die het vlammenspel omlijsten. De haard is makkelijk te reguleren doordat u zelf met behulp van een hendel de luchtstroom kan regelen. Zo heeft u volledige controle over het vuur en de sfeer die daarbij komt.

Vakmanschap door de jaren heen

Jotul werkt met solide materialen en maakt gebruik van traditioneel vakmanschap wat door de jaren heen is geperfectioneerd. Door een nieuwe verwarmingstechnologie te ontwerpen hebben ze deze klassieke haard van de toekomst kunnen creëren. Door de strakke vormgeving van de Jotul haarden passen deze in elk mogelijk interieur en kunnen deze haarden de perfecte finish in huis zijn.

Ontdek de Jotul F 200 nu zelf

Bent u nu helemaal enthousiast? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. U bent van harte welkom om in een van onze showrooms langs te komen om deze  vrijstaande haard uitgebreid te kunnen bewonderen. Voor verdere vragen of advies zijn wij altijd bereikbaar op 038-760 06 26 of op info@kachelplaats.nl.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Set korte poten € 150
  • Cover voor buitenlucht aansluiting € 190
  • Kit buitenluchtaansluiting Ø80cm € 125

Documentatie

Energylabel jotul f 200 f 205.pdf

Lijntekeing jotul f 200.png

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven