Over Kachelplaats

Wie is Kachelplaats?

Kachelplaats is dé kachel- en haardenspecialist zowel online als in de showroom.

  • Met een uitgebreide showroom in Kampen met meer dan 160 haarden en kachels
  • Kachelspecialisten die elke vraag kunnen beantwoorden
  • Meerdere servicepunten in Nederland; Er is altijd wel een servicepunt in ons uitgebreide netwerk die in de buurt is voor advies en service.

Onze medewerkers hebben jaren ervaring in de sfeer verwarmingsbranche of op het gebied van installatiewerkzaamheden. Zo kunnen wij u altijd het beste advies geven, of het nu om een natuurstenen sierschouw gaat, een gashaard, houtkachel, elektrische haard of om het aansluiten van een CV-houtkachel op uw verwarmingsinstallatie, bij Kachelplaats staan onze experts voor u klaar.

Voordelig en veilig kopen

We geloven in scherpe prijzen gecombineerd met advies en service van de lokale vakman. In onze showroom te Kampen kunt u vele elektrische haarden, gashaarden, houtkachels en schouwen bewonderen. Onze haardenspecialisten geven u graag deskundig advies over de kachels en haarden. Ook helpen wij u graag met een maatwerk meubel of plateau of een haardmeubel naar uw wensen. Wij kunnen kwaliteit, service en snelle installatie garanderen doordat wij onze eigen installateurs in dienst hebben. Onze installateurs kunnen uw kachel, haard of schouw uitstekend plaatsen inclusief de nodige verbouwing van uw haard of rookkanaal. Ook leveren onze installateurs de ombouw van onze haarden schilderklaar af. Zo hoeft u niet eerst een stucadoor langs te laten komen.

Service en Garantie

Kachelplaats voldoet aan alle voorschriften die fabrikanten aan internetverkoop stellen. U verliest niet uw aanspraak op garantie, in ruil voor een korting. De service en nazorg wordt volledig gegarandeerd zodat u nimmer “in de kou” staat. Wilt u meer weten over onze garantie en service? Raadpleeg dan onze algemene voorwaarden.

Daarom Kachelplaats

  • Kachelplaats heeft voor ieder interieur een haard
  • Kachelplaats levert bijna alle haarden uit voorraad
  • Kachelplaats koopt grote partijen in één keer en biedt daardoor concurrerende prijzen 
  • Kachelplaats bied u de laagste prijs garantie! 
  • Kachelplaats werkt landelijk en samen met een aantal geselecteerde installateurs
  • Kachelplaats levert alle haarden met garantie die de fabrikant voorschrijft

Aanbod van merken en type kachels, haarden en schouwen.

Kachelplaats heeft een volledig aanbod schouwen, kachels en haarden. Van gashaarden en elektrische haarden tot fraaie inbouw haarden met schouw, maatwerkmeubels en CV-houtkachels. Voor elke haard of kachel bent u bij Kachelplaats aan het juiste adres. De volgende merken worden onder meer door ons geleverd:

Altech, DRU, Faber, Barbas, Bellfires, Contura, Dovre, JAcobus, Kal-fire, Dimplex, Xaralyn, Jotul, Scan, Wanders, Element 4, Thermocet, Havé, Spartherm en nog vele andere merken. Bekijk onze merkpagina waar alle merken zichtbaar zijn. Lees hier meer over de merken en bekijk het ruime assortiment van Kachelplaats. 

kachelplaats-showroom
Scroll naar boven