, ,

Jotul F 135

Dit product is niet meer leverbaar


Voor een moderne woning zoekt u een kachel met een moderne uitstraling en niet teveel vermogen, dan is de Jotul F 135 wellicht een geschikt model. Deze kachel heeft een bijzonder strak en aansprekend ontwerp. Duidelijk is de hand van het ontwerp bureau Hareide Designmill te zien. Dit bureau is ook verantwoordelijk voor het succesvolle ontwerp van de F163, al jaren een van de populairste houtkachels.

De nieuwe F130-serie is ontworpen voor moderne woningen waar niet perse veel ruimte is. Zo is het verwarmende vermogen zeer bescheiden. Daarnaast kan de kachel ook dichtbij brandbaar materiaal geplaatst worden. De minimale afstand tussen de achterkant van de kachel en brandbaar materiaal hoeft slechts 10cm te zijn.

Door de ruime ruit aan de voorzijde en beide zijruiten heeft de F 135 een ruim vuurzicht. Uit alle hoeken van de kamer kan u genieten van het vlammenspel. De zijruiten maken deze kachel zeer geschikt om langs een muur te plaatsen. Mocht u opzoek zijn naar een kachel voor in een hoek, dan kunt u eens naar de Jotul F 134 kijken. Dezelfde kachel maar dan zonder zijruiten.

Het minimale vermogen van deze kachel is slechts 2,8kW. Dit gecombineerd met een nominaal vermogen van 4,7kW maakt de F 135 geschikt voor een ruimte tussen de 40m2 en 100m2.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Maattekening jotul f 130 series.pdf

Energielabel jotul f 130.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven