, ,

Jotul F 105 R B

 2.490,00

Het compacte ontwerp van de Jotul F 105 R B maakt de kachel bijzonder aansprekend. Door de forse ruit aan de voorzijde heeft u een ruim zicht op het levendige vlammenspel. ook dit model heeft een goed regelbaar vuur.


Na de succesvolle F 105-serie is er nu de Jotul F 105 B. Hetzelfde aansprekend ontwerp maar dan in een kleiner jasje. Hierdoor zijn niet alleen de plaatsingsmogelijkheden nog groter geworden, het vermogen is ook afgenomen. Door het lage vermogen waarop deze kachel goed brandt is dit model ook geschikt voor situaties waar de warmtebehoefte zeer beperkt is. Denk bijvoorbeeld aan een passiefhuis. De F105 behoort tot de klasse 1 houtkachels, dat wil dat dit model al bij een houtverbruik van 0.8kg/uur schoon brandt! Dit staat gelijk aan een warmteafgifte van slechts 2.4kW.

Het compacte ontwerp maakt de kachel bijzonder aansprekend. Door de forse ruit aan de voorzijde heeft u een ruim zicht op het levendige vlammenspel. ook dit model heeft een goed regelbaar vuur.

Jotul F 105 B – Met bergruimte

Naast het model met poten is er ook de F 105 B. Dit model heeft een ruime bergruimte onder de verbrandingskamer met deur. Ook dit model is naar wens leverbaar in het zwart of wit emaille. Daarnaast kan er de gekozen worden voor de optionele spekstenen bovenplaat of aslip.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • B R, zwart, zonder convectie schild
Opties
  • Convectie schild achterzijde BP (zwart) € 195
  • Convectie schild achterzijde WHE (wit) € 225
  • Speksteen top inclusief afdek bovenaansluiting zwart € 595
  • Speksteen top inclusief afdek bovenaansluiting wit € 595
  • Vloerplaat glas € 90
  • Jøtul Universal heating top, voor kachels met een achteraansluiting € 150

Documentatie

Maattekening jotul f 105.pdf

Energielabel jotul f 105.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven