, ,

Jotul F 167

 3.390,00

Een elegante design houtkachel op een staande voet.


Producenten van houtkachels streven ernaar om hun modellen constant te blijven verbeteren, zo ook Jotul. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en hedendaagse vormgeving. Doel hierbij is de consument te blijven verrassen en te inspireren. Sterk veranderende consumentwensen en strenger wordende regelgeving zorgen voor een gezonde druk op de fabrikanten. De uitdaging blijft dan om tussen al deze nieuwe concepten op te vallen en de Jotul F 167 doet dit. Designprijzen en het overleggen van prima specificaties maken dit een interessant alternatief.

Jotul F 167 Aansluiting op buitenlucht

De Jotul F 167 probeert zich op allerlei vlakken te onderscheiden. Zo heeft u door de zijramen en prachtig zicht op het vuur, biedt de stijlvolle voet een ongeëvenaarde uitstraling en biedt het gietijzeren model een schone verbranding. Ook zit er in de voet de mogelijkheid voor een optioneel verbindingsstuk waarmee u de kachel kunt aansluiten op de buitenlucht. Ook dit speelt een schone en aangename verbranding in de hand, zeker in een modern goed geisoleerde woning.,/p>

Specificaties van de Jotul F 167

De kachel heeft een vermogen van maximaal 9 kilowatt en een rendement van ruim 80%. De kachel heeft een hoogte van 1 meter en een breedte van 45 centimer. Compact genoeg voor meeste woonkamers, zeker door de elegante voet. De gebruikte houtblokken mogen een maximale lengte hebben van 33 centimeter. De kachel beschikt over een standaard asplaats en de bodemplaat wordt meegeleverd. De Jotul F 167 zal zelfs de meest kritische consument over de streept trekken.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Met zijglas, op sokkel, straling, zwart
Opties
  • Speksteen bovenplaat (niet met witte inleg verkrijgbaar) € 595
  • Cover voor de poot, buitenlucht aansluiting zwart € 165
  • Cover voor poot, buitenlucht aansluiting wit geëmailleerd € 230
  • Vloerplaat glas € 90
  • Jøtul Universal heating top, voor kachels met een achteraansluiting € 150

Documentatie

Lijntekening jotul f160 series.pdf

Energielabel jotul f 160.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven