, ,

Jotul F 373 Advanced

 4.090,00

Deze Jotul F 373 Advanced houtkachel staat op een gietijzeren voet. Als optie kan deze houtkachel worden uitgevoerd met een draaiplaat om de kachel 360 graden te kunnen laten draaien. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit elke plek in uw woonkamer te genieten.


Deze Jotul F 373 Advanced houtkachel staat op een slanke gietijzeren voet. Hierdoor is de kachel bijzonder ruimtelijk. De kachel is hierdoor ook zeer geschikt voor plaatsing in ruimtes waar minder ruimte is.

Optioneel kan deze houtkachel worden uitgevoerd met een draaiplateau om de kachel 360 graden draaibaar te maken. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit elke plek in uw woonkamer te genieten van het fantastische vlammenspel. Een rustig knapperig vuur creëert een intieme atmosfeer en zo kunt u er dus voor zorgen een optimaal zicht op de haard te hebben.

Nu, de F 373 Advanced

Na vele jaren is de F 370-serie nog steeds onverminderd populair. Dit ontwerp was baanbrekend en heeft de norm gezet voor moderne houtkachels. Desondanks was het tijd om het ontwerp onder handen te nemen en verder te verbeteren. Dit is de F 370 Advance geworden. Bij dit nieuwe model is de bediening vereenvoudigd. Zo werkt de kachel nog slechts met 1 luchtklep. Hierdoor is het ontsteken en de temperatuurregeling eenvoudiger geworden. Daarnaast zijn de zijruiten voorzien van een nieuw soort coating, hierdoor blijven ze langer vrij van aanslag. Tenslotte zijn er optisch een aantal details verbeterd waardoor de kachel strakker oogt.

Moderne en schone techniek

Dankzij de Clean Burn technologie geeft de haard de meest efficiënte energie hetwelk ervoor zorgt dat meer dan 90 % van het stof en gassen in de rook worden verbrandt. Hierdoor dus een lage uitstoot, nauwelijks rook en laag verbruik van brandstof.

De Jotul F373 Advanced is beoordeeld tot een van de beste kachels met Jotul’s Clean Burn verbrandingssysteem en tevens een van de meest milieuvriendelijke kachels op dit moment verkrijgbaar. De Clean Burn technologie zorgt ervoor dat meer dan 90% van het stof en gassen in de rook wordt verbrandt wat zorgt voor een lage uitstoot, nauwelijks rook en laag verbruik van brandstof. De grote deur met panoramisch glas geeft een fantastisch zicht op het vuur.

Prijswinnend design

In 2007 werd deze kachel door Red Dot uitgeroepen tot ‘best of the best’.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires
  • Draaiplaat 360 º voor F 363 / 373 adv  € 690
  • Jøtul Heat Storage System voor HIGH TOP – 55 kg / 6 stenen (Let op: alleen voor bovenaansluiting) € 595
  • Verse luchtaansluiting Ø100, lengte 1 m € 140
  • Vloerplaat F 360/370 staal € 100
  • Vloerplaat F 360/370 glas € 95

Documentatie

Maattekening jotul f 370 advance.pdf

Energielabel jotul f 370 advance.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven