, ,

Jotul F 118 CB

Dit product is niet meer leverbaar


Deze klassieke Jotul houtkachel is herontworpen voor het heden en voor de toekomst. Het Clean Burn verbrandingssysteem van Jotul is eraan toegevoegd, wat voor een schonere verbranding en lagere uitstoot zorgt. Deze Jotul F 118 CB kan worden gevuld met houtblokken tot wel 60 cm, dat maakt het stoken wel erg eenvoudig. Het lange hout wordt doormiddel van het zogenaamde sigaareffect gestookt, dat wil zeggen dat het hout van voor naar achteren wordt verbrandt. Deze Jotul houtkachel kan in bijna elke omgeving geplaatst worden. Allereerst door zijn klassieke en tijdloze uitstraling maar ook dankzij de mogelijkheid om de kachel zowel aan de achterzijde, bovenzijde als aan beide zijkanten aan te sluiten. Tevens is deze houtkachel standaard voorzien van een kookplaat.

Het Airwash systeem zorgt voor een schone ruit. U heeft dus altijd een onbelemmerd zicht op de prachtige vlammen die deze Jotul voortbrengt. Dit wordt bereikt door lucht langs de ruiten te laten stromen. Daardoor worden de roetdeeltjes en andere gassen van het glas gescheiden gehouden. Dit effect wordt versterkt door de Clean Burn techniek: deze verbrandt het hout vollediger, en stoot daarbij minder deeltjes uit.

Is de tekst op de voorzijde u opgevallen? Bekijk de foto nog eens! De tekst is Noors. De vertaling luidt: “Ik maak een vuur laat op de avond. Wanneer de dag voorbij is, zal God mijn vuur nooit uit laten gaan”.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energielabel jotul f 118.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Gebruikersmenu F 118 CB.pdf

Scroll naar boven