, ,

Jotul F 165

 3.390,00

Een prachtige design houtkachel met 3-zijdig vuurzicht.


Handzaam, eenvoudig in gebruik en een prachtig klassieke of moderne uitstraling. Dit zijn slechts enkele eigenschappen die gezocht worden bij een hedendaagse kachel. De modellen op de markt schieten al snel te kort op één van deze uitvoeringen. De fabrikant Jotul heeft hierop ingespeeld en heeft een lijn kachels op de markt gebracht die moet voldoen aan de veelzijdige en strenge eisen die de consument van tegenwoordig stelt. De Jotul F 165 is een voorbeeld van een kachel die iedereen zal verbazen.

De Jotul F 165, een stijlvolle aanvulling

In de eerste plaats is de Jotul F 165 een stijlvolle aanvulling op ieder interieur. De kachel is voorzien van zijramen, waardoor er een prachtig zicht op de vuurhaard ontstaat. Het voetstuk is daarnaast uitgevoerd met een gietijzeren deur. De kachel is ten slotte ook optioneel afgewerkt met stijlvol speksteen. Dit materiaal karakteriseert zich door de eigenschap dat het eenvoudig en lange tijd warmte vast kan houden.

Rendement staat centraal

Naast het prijswinnende design voldoet de kachel met gemak aan de hoogstaande eisen op het gebied van functionaliteit. De Jotul F 165 bereikt gemakkelijk een rendement van boven de 80% en een vermogen tot 7 kilowatt. De houtblokken mogen een maximale lengte van 30 cm houden. De kachel is hiermee compact en eenvoudig op veel plaatsen in de woonkamer worden geplaatst. De kachel wordt zwart gelakt geleverd.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Jotul F 165 met zijglas, zwart
Opties
  • Speksteen bovenplaat (niet met witte inleg verkrijgbaar) € 595
  • Cover voor de poot, buitenlucht aansluiting zwart € 165
  • Cover voor poot, buitenlucht aansluiting wit geëmailleerd € 230
  • Vloerplaat glas € 90
  • Jøtul Universal heating top, voor kachels met een achteraansluiting € 150

Documentatie

Lijntekening jotul f160 series.pdf

Energielabel jotul f 160.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven