Witte houtkachels

Witte houtkachels zijn een trend. Afgelopen jaar waren de houtkachels met wit email bijzonder populair en ook dit seizoen is de belangstelling erg groot. Een witte kachel past bij de huidige trends qua woninginrichting. Juist een kachel kan een witte inrichting dat beetje extra knusheid geven. Want wat is gezelliger dan prachtig houtvuur?

Niet alleen voor het uiterlijk is wit email een populaire keuze, een email houtkachel is bijzonder duurzaam. Het email blijft bijzonder lang mooi. Dit komt doordat de email afwerking erg hard en glad is. Het is dan ook geen enkel probleem om de witte houtkachel wit te houden. Eventueel  roet en andere aanslag is eenvoudig te verwijderen. Dat komt doordat de wit email laag bijzonder glad is. Al bewijs van de duurzaamheid, de fabrikant Jøtul geeft 10 jaar garantie op de afwerking van een email houtkachel.

Resultaat 1–21 van de 49 resultaten wordt getoond

Welke kachels zijn er in het wit?

Het aanbod kachels dat in het wit leverbaar is groeit hard. Ondertussen hebben we circa 80 modellen in ons assortiment die in het wit leverbaar zijn. Hieronder de meest populaire modellen van dit moment.

Jøtul F 163 CB – Sinds 2012 in het wit verkrijgbaar en een van de best verkochte houtkachels van dit moment. Een compact model dat goed past in een moderne woning. Ook aantrekkelijk door de vriendelijke prijsstelling van deze gietijzeren houtkachel. Opvallend goed vuurzicht door de zijruiten.

Dovre Vintage – Een houtkachel met een opvallend retro design. Naast de kleuren olijfgroen en zwart is dit model ook in het wit beschikbaar. De Vintage-serie kent totaal 5 kachels waaronder sinds kort ook 2 gashaarden.

Dovre Sense – De zeer verrassende Dovre Sense. Een compacte houtkachel met bijzonder fraaie lijnen. Beschikbaar met en zonder zijruiten en er is keuze uit 2 typen onderstellen.

Jøtul F3 – Een houtkachel met een klassiek uiterlijk. Ook een meer klassiek model kan in het wit een bijzonder fraaie toevoeging zijn aan uw interieur. De F3 is een houtkachel zoals een houtkachel bedoeld is.

Rookkanaal in de juiste kleur

Als u een kachel in het wit kiest, dan is een rookkanaal in dezelfde kleur wel zo mooi. Voor een groot deel van deze witte kachels kunnen we het pijpmateriaal wat zichtbaar is in precies dezelfde kleur leveren. Informeer naar de mogelijkheden voor uw droomkachel, dan laten we u zo snel mogelijk weten wat er mogelijk is.

Compleet overzicht van alle modellen

Hieronder vindt u een compleet overzicht van alle houtkachels die in het wit leverbaar zijn. Kijk rustig rond en wanneer u nog vragen heeft horen wij het graag.

Scroll naar boven