, , ,

Faber theBUZZ

 1.512,00

Een prachtige gashaard ontworpen voor het gebruik op het terras. Zo kunt alle seizoenen genieten van niet alleen een aangename warmte maar ook van een prachtig vlammenspel.


Faber theBuzz is sfeermaker voor buiten op het terras – De Faber theBuzz is een stalen buitenhaard op wielen. Omdat deze haard verrijdbaar is, kan hij overal neergezet worden. Met deze stijlvolle strak vormgegeven gashaard wordt het buitenleven extra aangenaam, ongeacht het seizoen.

Optimaal genieten van zuinige haard – De Faber theBuzz is een gashaard, met een realistisch ogende keramische set houtblokken als decoratie. Ook het vlammenspel is realistisch te noemen, waardoor u optimaal kunt genieten. De bediening wordt geregeld door een regelkraan. Met een verbruik van 0,7 kg per uur is de gashaard zuinig, grofweg kan gezegd worden dat de haard 30 uur brandt op een gasfles. De haard brandt op propaangas, tegen een meerprijs is hij leverbaar brandend op aardgas, en heeft een ingebracht vermogen van 9,3 kW.

Driezijdig vuurzicht – Voor het ontwerp baseerde de ontwerper Kees Marcelis zich samen met Faber op de rolcontainer, waardoor blijkt dat deze haard door eenvoud gesierd is. Als optie kan gekozen worden voor een stijlvolle asbak met een bovenzijde van roestvaststaal. Faber theBuzz is totaal 138,8 cm hoog en 61,2 cm breed. De gashaard heeft een driezijdig zicht met ramen van 48 x 46 cm, wat dus van drie kanten een prachtig zicht op de vlammen geeft. Faber theBuzz wordt geleverd in de kleur zwart en heeft een stalen achterwand.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Aardgas
  • Propaan
Accessoires
  • Adapter outdoor gas € 333

Documentatie

Lijntekening thebuzz.PDF

Technische gegevens thebuzz nl.pdf

Productsheet thebuzz en.pdf

Installatiehandleidng thebuzz nl.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven