Hangende gashaarden

Bent u opzoek naar net wat anders? Heeft u beperkte vloerruimte? Overweeg dan een hangende gashaard. Hangende gashaarden vallen op door het ruime vuurzicht. Zo hebben de luxe Faber Skive en de DRU Diablo aan 3-zijden glas. Hierdoor is vanuit iedere hoek van de kamer het prachtige vlammenspel te aanschouwen. Voor het beste advies bent u bij Kachelplaats aan het juiste adres.

Toont alle 11 resultaten

Hangende gashaarden kooptips

  • Bedenk uit welke hoeken u het vuur wil zien. Kiest u voor een vuurzicht van voren of wilt u vanuit drie zijden vuurzicht?
  • Een hangende gashaard produceert veel warmte. Daarom is het van belang dat de muur waar de kachel aan hangt brandwerend genoeg is. Ook moet er rekening worden gehouden met eventuele draagconstructies in de muur.
  • Bepaal hoeveel vermorgen u nodig heeft. In de regel zal de kachel vooral gebruikt worden als sfeerverwarming. Kies in dat geval voor niet teveel vermorgen. In een modern goed geisoleerde woning wordt het snel te warm.
  • Heeft u al een afvoer waar u de kachel wilt plaatsen? Er zijn modellen met een achteraansluiting maar ook met bovenaansluting. Met een bovenaansluiting heeft u de gashaard volledig vrij hangen.
  • Komt u er niet uit of heeft u meer vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

Scroll naar boven