Hoekhaarden gas

Meer zicht op de vlammen? Nog meer sfeer met een gashaard? Door de extra ruit aan de zijkant geeft een hoekhaard gas net dat extra’s. Met een hoekhaard heeft u een extra warme en gezellige sfeer in huis. Binnen dit type haard heeft u een ruime keuze aan varianten. Van eenvoudige inzethaard bedoelt om de oude open haard te vervangen tot luxe en grote inbouwhaard. Hier vindt u het complete aanbod en alle mogelijkheden voor net dat extra’s.

Resultaat 1–21 van de 83 resultaten wordt getoond

Hoekhaarden zijn bijzonder populair. Met het ruime vuurzicht door het glas aan 2-zijden komt het vuur nog meer tot leven. Daarnaast heeft u vanuit een groter deel van de kamer een prachtig zicht op de vlammen. De plaatsingsmogelijkheden voor hoekhaarden op gas zijn divers. U kunt de haard langs een rechte muur plaatsen. Dit is vaak in combinatie met een plateau, eventueel uit speksteen. Ook kan dit type prima op een hoek ingebouwd worden. Hiermee bereikt de sfeer van de gashaard een groter deel van de ruimte.

Naast de vorm en de afmetingen wordt de sfeer van de haard voor een groot deel bepaald door de kwaliteit en levensechtheid van het vlammenspel. Bij de nieuwste generatie gashaarden is het onderscheid tussen een gasvuur en echt houtvuur bijna niet meer te zien. Neem bijvoorbeeld de Dru Maestro 80/2 Eco Wave hoekhaard. De nieuwste generatie gashaarden met een ongeëvenaard vuurbeeld.

Ook voor een kleinere beurs zijn er al gas hoekhaarden op de markt. Zo is er de Global Fires 60 Corner BF. Een volwassen haard met een interessante prijsstelling.

Merken hoekhaarden gas

Bij HaardenExpress hebben we een ruim assortiment gashaarden van verschillende merken. Net zoals bij de standaard uitvoeringen van de haarden zijn er ook bij de hoekhaarden grote verschillen tussen de merken en uitvoering. Hieronder een korte opsomming van de mogelijkheden per merk.

De basis modellen vindt u bij Global Fires. Betaalbare kwaliteit met een compleet aanbod gashaarden. Er zitten meerdere soorten hoekhaarden in het assortiment van Global Fires. Zo is er voor u altijd een bijpassend model.

Een stap hoger in het segment komt u uit bij DRU. DRU staat al jaren garant voor prachtige gashaarden van een hoge kwaliteit. De populairste hoekhaarden van DRU komen uit de Maestro-serie.

De bovenkant van de markt wordt gevormd door luxe en grote haarden van bijvoorbeeld Bellfires en Kalfire. Haarden met een breedte die kan oplopen tot 165cm en een ruit die 75cm hoog kan zijn.

Scroll naar boven