Dru PowerVent

Dru PowerVent, een gashaard van Dru kan nu overal

Door het innovatieve, revolutionaire PowerVent®-systeem kunt u nu een gassfeerhaard plaatsen op bijna iedere gewenste plek in huis, maar ook in andere ruimtes waar de meerwaarde van sfeer tot haar recht komt. Een unieke oplossing van DRU!

Gashaard nu overal te plaatsen

De warmte, de sfeer en het comfort van een gashaard in uw woonkamer, werkruimte of op vrijwel iedere andere plek? Tot voor kort was dat verre van vanzelfsprekend. De mogelijkheden van de afvoer van rookgassen waren daarvoor te beperkt. Het plaatsen van een fraaie gaskachel in bijvoorbeeld een appartement of een tussenwoning was geen optie.

Maar daarin is nu verandering gekomen. Dankzij het innovatieve en revolutionaire PowerVent®-systeem van DRU is het nu mogelijk om in vrijwel iedere ruimte een DRU-gashaard te plaatsen. Weinig ruimte voor de afvoer? Geen punt: een diameter van 10 centimeter is al voldoende. De fluisterstille ventilator in de op de buitenmuur gemonteerde Powerbox zorgt voor een perfecte afvoer van de rookgassen én de aanvoer van verse buitenlucht voor de verbranding. Zelfs over grote afstand. Met de PowerVent® is een horizontale leiding tot twintig meter naar de buitenlucht prima mogelijk. De afgevoerde rookgassen vinden bovendien probleemloos hun weg naar buiten langs bochten – linksom, rechtsom, naar boven en zelfs naar beneden. Zo komt bijvoorbeeld ook de kruipruimte in aanmerking voor de afvoerleiding. De gashaard kan dan midden in de ruimte worden geplaatst. Een sensor en besturingsunit zorgen voor een volmaakte werking.

PowerVent® ook in restaurant of showroom

Dat brengt ons tevens op een ander voordeel. Want het Powervent®-systeem van DRU is niet alleen een geweldige uitbreiding van mogelijkheden in de thuissituatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige gashaard op voorheen ‘onmogelijke’ plek in uw hotel, restaurant of showroom? Ook daar kunt u nu de meerwaarde van een DRU-gassfeerhaard tot haar recht laten komen!

De voordelen op een rijtje

  • Ideale oplossing voor tussenwoningen, appartementen of andere situaties waar het voorheen niet mogelijk was een gashaard te plaatsen.
  • De haard kan ook midden in de ruimte staan en de afvoer bijvoorbeeld via de kruipruimte.
  • Geringe meerprijs voor dit systeem.
  • Afvoer kan 20 meter in alle richtingen.
  • Kleine kanaaldiameter van maar Ø 10 cm is gemakkelijker weg te werken.
  • Compacte Powerbox kan worden geplaatst bijvoorbeeld op de buitenmuur of vlak onder het dak.
  • Geen lawaai van een ventilator.

De haaard kan ook midden in de ruimte staan met de afvoer via de kruipruimte

Kom kijken in de showroom!

Het PowerVent®-systeem is een uniek en gepatenteerd systeem van DRU. Als officieel dealer kunnen wij u daarom een exclusieve indruk geven van de mogelijkheden. Kom kijken in de showroom en we laten u zien waarom het PowerVent®-systeem in uw situatie de ideale oplossing kan zijn. Uiteraard krijgt u daarbij deskundig advies en een antwoord op al uw vragen.

Scroll naar boven