, ,

Barbas Gas Fire Front 110-75

 6.787,00

De Barbas Gas Fire Front 110-75 inbouw gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Ontdek Barbas Gas Fire Front 110-75 met een ongeëvenaarde uitstraling en prestaties – de Unieke Fronthaard met de Premium Fire 2. Deze eersteklas haard biedt een vlammenspel en vuurbeleving van de hoogste kwaliteit, en is geschikt voor zowel aardgas als propaan. Wat deze haard zo bijzonder maakt, is dat alle technologie zich al in het toestel bevindt, waardoor een muurkastje overbodig is.

Personaliseer uw haard

Ontdek de 4 verschillende kadervarianten; Hidden door, Hidden door+, Floating frame en Floating frame+, om naadloos aan te sluiten op uw interieur. Daarnaast kunt u de sfeer aanpassen met 2 kleuren houtstammen – antraciet (zwart verkoolde houtstammen) of natuurlijk gekleurde houtstammen.

Personaliseer uw haard verder met een industriële geribbelde achterwand, stalen vlakke achterwand of een zwart keramische spiegelwand, die de haard een moderne touch geeft. Dankzij het ontspiegelde glas geniet u zonder afleiding van de vlammenpracht.

Deze haard biedt ook concentrische vrijheid en mogelijkheden in combinatie met het Opti-Vent systeem, wat betekent dat u kunt genieten van de haard waar u maar wilt in huis. Kies uit verschillende afmetingen om de perfecte pasvorm voor uw ruimte te vinden.

Met de Unieke Fronthaard met Premium Fire 2 haalt u niet alleen warmte in huis, maar ook een uniek stukje design en sfeer. Ontdek de mogelijkheden en geniet van de ultieme haardbeleving.

Bestel nu de Barbas Gas Fire Front 110-75 bij Kachelplaats

Wilt u de Barbas Gas Fire Front 110-75 bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Barbas Gas Fire Front 110-75 bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Hidden door of Floating Frame, Premium Fire 2, gepolijst glas, stalen vlakke wanden, (zwarte) houtstammen en afstandsbediening
Opties:
  • Hidden Door + € 200
  • Floating Frame + € 302
Accessoires:
  • Ontspiegeld glas € 615
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand + zijpanelen) € 529
  • Industrial interior € 529
  • Fire Screen € 1205 *
  • Convectiekast € 202
  • Verlengde potenset (4) € 110
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 227
  • Wifi-Module + puck (excl. afstandsbediening) € 153

* Enkel mogelijk in combinatie met Hidden Door of Hidden Door + kader

Documentatie

Maattekening barbas gas fire front 110 75.pdf

Energielabel barbas gas fire front 110 75 g25.pdf

Barbasbellfires Bellfires Gas brochure.pdf

Scroll naar boven