, , , ,

Faber MatriX 800/650 II

De Faber MatriX 800/650 II gashaard is leverbaar via Kachelplaats.nl 


De keuze voor een sfeerhaard is er een voor een sfeervol “houtvuur” dat met een groot gemak aangestoken kan worden. Dat is precies wat de Faber MatriX 800/650 II doet. Met een ruim vuurzicht door de hoekuitvoering van de haard. Met een ruit die ruim 80cm breed is en 65cm hoog heeft u een geweldig zicht op het levendige vlammenspel van de nieuwe LogBurner 2.0 branders.

De MatriX haarden zijn uitgevoerd met de laatste generatie branders van Faber, de LogBurner 2.0. Bij deze branders komen de vlammen daadwerkelijk uit de houtblokken. Daarnaast bieden deze branders een zeer goed regelbaar vuur, dat ook op een lager vermogen een realistisch en vol vuurbeeld geeft. Om de sfeer verder te verhogen kan de haard uitgevoerd worden met de Symbio-module. Hiermee wordt het branderbed van de houtstammen uitgevoerd met LED-verlichting. Door deze verlichting aan te schakelen gaan de kolen van het branderbed “gloeien”. Zo geeft de haard extra sfeer zonder meer gas te verbruiken. Een ideale oplossing voor situaties waar de warmtebehoefte beperkt is, zoals in het voor- en najaar.

Tenslotte is er de populaire uitbreiding van de ITC module. Met deze uitbreiding wordt de haard ook bedienbaar via smartphone of tablet.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Hoek
  • Links
  • Rechts
Module
  • Symbio Module € 393
Ruit
  • Ontspiegeld glas € 659
Achterwand
  • Zwart glazen achterwand € 417
Accessoires
  • Verstelbare poten € 67
  • Muurbeugel € 67

Documentatie

Energielabel matrix 800×650 I,II,III.pdf

Faber matrix 800 650 ii lijntekening.pdf

Faber matrix hybrid productblad.pdf

Faber matrix hybrid productblad EN.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven