, , ,

Faber MatriX 800/650 I

De Faber MatriX 800/650 I gashaard is leverbaar via Kachelplaats.nl


Faber heeft de MatriX-serie uitgebreid met een aantal nieuwe haarden. Hiermee zijn er voor zowel de front-, hoek- als 3-zijdige uitvoeringen 3 verschillende afmetingen beschikbaar. Hiermee is er altijd een model dat past bij uw situatie.

De MatriX 800/650 I heeft een ruit die een breedte heeft van 80cm. Met een hoogte van 65cm is deze ruit extra hoog wat zorgt voor een beter vuurzicht. Dit maakt de haard bijzonder aantrekkelijk want het vlammenspel mag gezien worden. Door de nieuw LogBurner 2.0 branders heeft de haard een bijzonder aantrekkelijk en realistisch vuurbeeld. Deze haarden behoren tot de gashaarden met het meest realistische houtvuur van dit moment.

Voor het inbouwen heeft u de keuze uit 2 verschillende kaders. Standaard wordt de MatrX 800/650 I met een 5cm breed kader geleverd. Deze kan u vervangen door een breder exemplaar van 10cm. Andere opties zijn de LED-verlichting in de stookbodem en de ITC uitbreiding om de haard ook te kunnen bedienen via smartphone of tablet.

Benieuwd naar hoe de Faber MatriX past in uw situatie? Neem contact op en onze experts helpen u graag verder met de keuze van uw ideale gassfeerhaard!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Module
  • Symbio Module € 393
Ruit
  • Ontspiegeld glas € 526
Achterwand
  • Zwart glazen achterwand € 526
Accessoires
  • Verstelbare poten € 67
  • Muurbeugel € 67

Documentatie

Energielabel matrix 800×650 I,II,III.pdf

Faber matrix 800 650 i lijntekening.pdf

Faber matrix hybrid productblad.pdf

Faber matrix hybrid productblad EN.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven