, , ,

Faber Matrix 1050/650 III

De Faber Matrix 1050/650 III gashaard is leverbaar via kachelplaats.nl


De nieuwe Faber MatriX 1050 650-III 3-zijdig is een moderne frameless gashaard met de nieuwe generatie branders, de Log Burner 2.0 van Faber.

Kiezen voor maximaal vuurzicht is kiezen voor een 3-zijdige haard. Vanuit alle hoeken van de woonkamer biedt deze haard zicht op het levendige vlammenspel van de nieuwe MatriX haard. De afmetingen van deze haard maken dit model zeer geschikt om langs een langere muur in de woonkamer te plaatsen.

De vraag naar luxe gashaarden met een realistisch vuurbeeld is groot. Om aan deze vraag te beantwoorden heeft Faber de MatriX-serie ontwikkeld. Door de keuze voor de nieuwe Log Burner 2.0 branders hebben deze haarden een ongekend realistisch vuurbeeld. Daarnaast kan de haard optioneel uitgevoerd worden met LED-verlichting in het branderbed, de Symbio module. Het “gloeien” van het branderbed bepaalt een belangrijk deel van de sfeer. Zeker op een lager vermogen is het gloeieffect beperkt bij een gashaard. Door de LED-verlichting in te schakelen krijgt de haard een extra dimensie, en zeker op lager vermogen is dit sfeer verhogend. Daarnaast neemt het gasverbruik fors af.

De achterwand is standaard in zwart staal uitgevoerd. De optie is aanwezig om deze te vervangen door zwart keramisch glas. Dit geeft een weerspiegeling van de vlammen, wat de haard meer diepte en een levendigere vuur geeft. Verder biedt Faber de mogelijkheid om de standaard ruit te vervangen door ontspiegeld glas. Door ontspiegeld glas lijkt de ruit niet langer aanwezig en geeft de haard de sfeer van een echte open haard. Om een goed beeld te krijgen is het verstandig om een haard brandend te zien met ontspiegeld glas, u bent van harte welkom in de showroom.

Toch een front of een hoek MatriX haard?

Naast het 3-zijdige model bestaat de 1050/650 serie ook uit een front haard, MaxtriX 1050/650 I fronthaard, en een hoekhaard, MaxtriX 1050/650 II hoekhaard.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Module
  • Symbio Module € 393
Ruit
  • Ontspiegeld glas € 853
Achterwand
  • Zwart glazen achterwand € 417
Accessoires
  • Verstelbare poten € 67
  • Muurbeugel € 67

Documentatie

Energielabel matrix 1050×650 I,II,III.pdf

Lijntekening faber matrix 1050×650 i h 50 .pdf

Faber matrix hybrid productblad.pdf

Faber matrix hybrid productblad EN.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven