, , ,

Faber Jelling

De Faber Jelling is een moderne vrijstaande 3-zijdige gashaard in zwart gietijzer. Dankzij de 3 zijden van glas, heeft u vanuit alle hoeken van de kamer een goed zicht op het mooie vlammenspel. Door de log-burner brander lijkt het alsof het vuur vanuit de houtblokken komt.


De Faber Jelling is een moderne vrijstaande 3-zijdige gashaard in zwart gietijzer. Dankzij de 3 zijden van glas, heeft u vanuit alle hoeken van de kamer een goed zicht op het mooie vlammenspel. Door de log-burner brander lijkt het alsof het vuur vanuit de houtblokken komt. Een vrijstaande haard met een strak design. De haard kan ook worden geleverd met afstandsbediening.

Vuurbeeld van de Faber Jelling

Een nostalgische haard met een modern karakter, dat is de beste omschrijving van de Jelling. De zwarte gashaard van gietijzer past dankzij kleur en vormgeving in elke kamer. Door glas aan drie zijden is het natuurgetrouwe vuurbeeld goed zichtbaar vanuit alle hoeken. De gashaard heeft een logburner hierdoor lijkt het vuur op een echt hout kampvuur.

Gesloten verbrandingssysteem

De Faber Jelling heeft een gesloten verbrandingssysteem. Oftewel de haard haalt de benodigde zuurstof van buiten en voert door dezelfde pijp ook de rookgassen af, veilig en wel zo schoon. De (optionele) afstandsbediening zorgt voor extra gebruiksgemak .De afmetingen zijn, hoogte van de Jelling is 82 cm. Met een venster van 33,5 cm hoog en 48 cm breed aan de voorzijde, en twee vensters van 33,5 bij 25 cm aan de zijkanten.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening jelling.pdf

Energy label jelling.pdf

Technische gegevens jelling productsheet nl.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Installatievoorschrift faber jelling opti myst nl eng de fr.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven