, , ,

Dovre 760

Dit product is niet meer beschikbaar.


Opzoek naar een klassieke houtkachel met een stevig vermogen? Dan is de Dovre 760 een prima optie. Deze kachel is ontworpen om een grote ruimte te verwarmen. Doordat de kachel in hoge kwaliteit gietijzer is uitgevoerd gaat deze vele jaren mee. Optioneel kan u ook voor een emaille uitvoering kiezen. Naast dat emaille in verschillende kleuren beschikbaar is maakt dit de kachel nog degelijker. Schoonmaken is bijzonder eenvoudig en het gietijzer wordt door emaille goed beschermd.

Het klassieke uiterlijk bedriegt, de Dovre 760 is een kachel met de modernste verbrandingstechniek. Zo is deze uitgevoerd met een geïsoleerde verbrandingskamer in vermiculite-stenen en een vernuftig secundair verbrandingssysteem. Dit zorgt voor een hoog rendement en een optimale en schone verbranding. Hierdoor verbruikt u niet alleen minder hout maar draagt u ook uw steentje bij tot een schoner milieu.

De Dovre 760 houtkachel is uitgevoerd met een volglasdeur met AirWash systeem, waardoor de ruit langer schoon blijft en u dus kunt blijven genieten van het sfeervolle vlammenspel.

U kunt de kachel aan de voorzijde openen. Tevens is deze voorzien van een zijvuldeur, voor het gemakkelijk vullen van de houtkachel. Met name voor grote stukken hout is de zijdeur ideaal. In de kachel passen stukken hout tot 60cm. Wanneer u uw eigen hout hakt scheelt dit erg veel werk. Tenslotte is het reinigen van de kachel heel eenvoudig, want er is een afzonderlijke asladedeur een vaste stookvloer met ontassingsluik.

Kortom, een echt werkpaard met moderne techniek en een vermogen van 13kW

Mocht het vermogen van de 760CB te hoog zijn dan kunt u eens naar de Dovre 640 kijken. Wanneer ook deze teveel vermogen heeft, dan is de Dovre 250 de ideale houtkachel.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, , ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Emaille crème wit € 1035
  • HItteschild € 112

Documentatie

Lijntekening dovre760.pdf

Energielabel dovre 760wd.pdf

Dovre brochure 2023 2024.pdf

Scroll naar boven