, ,

Dovre Saga 107

 2.142,00

Deze rustieke Dovre houtkachel  is uitgerust met een volglasdeur, waardoor u verzekerd kunt  zijn van een goed zicht op het sfeervolle vlammenspel in deze Dovre houtkachel. Mede dankzij het airwash systeem, hetwelk ervoor zorgt dat de ruit langer schoon blijft. Een sfeervolle aanwinst voor uw woonruimte.


Dovre Saga:

De Dovre Saga 107 vrijstaande houtkachel is de middelste in zijn segment van de nieuwe houtkachels van Dovre Saga. De compacte Saga 107 is voorzien van 7 ruiten, 6 kleine aan beide kanten en 1 grote aan de voorkant. Doordat u vanuit 3 zijden zicht heeft op het vuur, ontstaat er een warme, lichte en gezellige sfeer. 


De nieuwste technieken:

De nieuwste luchtcirculatie technieken in combinatie met het gebruik van hoogwaardig gietijzer zorgen voor een hoog warmterendement met een efficiënte verbranding. Ook blijven de vensters schoon door de speciale ‘Air Wash’ luchtcirculatiesysteem. 


Langdurige warmteafgifte:

Nog een voordeel is dat door het goed geleidende materiaal de kachel lang warm blijft, met als resultaat een langdurige warmteafgifte. De ideale combinatie van een aangename warmte en een goed 3-zijdig zicht op het vlammenspel.

Dit is ook waar Dovre voor staat; een hoog rendement, goede kwaliteit, een aantrekkelijk design en een efficiënte verbranding. Het hout wordt volledig verbrandt, wat zorgt voor een grotere verbrandingswarmte en een gezellige sfeer. 


Rendement:

Haardhout dat u gebruikt, moet volledig droog zijn, met een vochtigheidsgraad van maximaal 15%. Is het hout niet droog genoeg, dan wordt het hout op een onvoldoende hoge temperatuur verbrandt, waardoor het rendement aanzienlijk zakt en er een roetaanslag kan ontstaan in het rookkanaal.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Optioneel:

  • Kookplaat

Documentatie

Lijntekening dovre saga 107.jpg

Brochure dovre saga serie.pdf

Scroll naar boven