Dovre Astroline

De Dovre Astroline staat voor de moderne lijn binnen de kwaliteitskachels van Dovre. Het ontwerp is vernieuwend en eigentijds. Dit zonder in te boeten aan functionaliteit. De Dovre Astroline design kachels zijn uitgevoerd met een speciaal systeem om het glas schoon te houden. Het zogenaamde Airwash glasbeluchtingssysteem zorgt ervoor dat u langer onbelemmerd van het vlammenspel kan blijven genieten.

Toont alle 3 resultaten

Dovre Astroline uit gietijzer

Hoogwaardig gietijzer is de ideale warmtegeleider. Gietijzer staat door zijn vormvastheid en temperatuurbestendigheid garant voor een duurzame houtkachel. De Dovre-gieterij is dan ook de specialist op het gebied van werken met gietijzer. Door het gebruik van de modernste productiemethoden en ultrafijn vormzand krijgt u niet alleen de degelijkste kachel, maar ook het meest fraaie oppervlakte.

Astroline, schoon en hoog rendement

De moderne Dovre-kachel is uitgevoerd met een uniek naverbrandingsysteem. Via de achterzijde wordt secundaire lucht in de kachel gelaten. Na voorverwarming wordt deze via een speciale vlamplaat in de verbrandingskamer geleid. Hier ontstaat de secundaire verbranding die de niet volledig verbrande rookgassen opnieuw doet ontvlammen. Meer rendement en schonere verbranding zijn het resultaat. Dit systeem heeft ervoor gezorgd dat de Astroline als een van de eerste aan de recente strenge emissienormen voldoet.

Deze kachels zijn verkrijgbaar als houtkachel (CB) en multibrandstofkachel (MF).

Scroll naar boven