, , ,

Dovre Rock 350

 2.571,00

De Dovre Rock 350 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


Dovre is al vele jaren een bekende naam op het gebied van gietijzeren houtkachels. De basis bestaat uit klassieke modellen. Daarnaast bevat hun assortiment ook moderne houtkachels, de nieuwe Dovre Rock 350 is hier een goed voorbeeld van. Een houtkachel met een aansprekend en modern rechthoekig ontwerp.

De Rock 350 is bijzonder praktisch in gebruik. Zo is de kachel breed genoeg voor houtblokken met een lengte tot 35cm. Te klein? Kijk dan eens naar zijn grote broer, de Rock 500. Dit model is groot genoeg voor houtblokken met een lengte tot 50 cm.

Kies het onderstel naar wens

Bij de Rock modellen is het mogelijk om een onderstel naar eigen smaak uit te zoeken. Standaard wordt de kachel geleverd op 4 slanke pootjes. Deze kan vervangen worden door een Woodbox, de WB uitvoering, een robuuste houtopslag onder de kachel. Of kies voor de TB, de houtkachel met teen tablet voetstuk.

De kachel wordt in het zwart geleverd. De rookgas aansluiting kan zowel aan de achter- als bovenkant aangesloten worden. Daarnaast beschikt de Rock over de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting, hierdoor brandt de kachel onafhankelijk van de ruimte waarin deze staat.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Rock 350 TB
  • Rock 350 WB € 145
  • Geëmailleerde versie € 581
  • Hitteschild € 76

Documentatie

Lijntekening rock 350tb.pdf

Lijntekening rock 350wb.pdf

Energielabel dovre rock350.pdf

Dovre brochure 2023 2024.pdf

Dovre rock 350 gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven