, ,

Dovre Saga 101

 1.930,00

Deze rustieke Dovre houtkachel  is uitgerust met een volglasdeur, waardoor u verzekerd kunt  zijn van een goed zicht op het sfeervolle vlammenspel in deze Dovre houtkachel. Mede dankzij het airwash systeem, hetwelk ervoor zorgt dat de ruit langer schoon blijft. Een sfeervolle aanwinst voor uw woonruimte.


De Dovre Saga 101 is het kleinste model in de nieuwe houtkachels van de Dovre Saga serie. Met 1 groot venster aan de voorkant biedt deze compacte kachel een optimaal zicht op het vuur, creërend een warme, lichte en gezellige sfeer. Het rustieke ontwerp is voorzien van decoratieve Noorse figuren die verwijzen naar de legende ‘De drie geiten’.

Nieuwste Technieken

De Dovre Saga 101 maakt gebruik van geavanceerde luchtcirculatietechnieken en hoogwaardig gietijzer voor een hoog warmterendement en efficiënte verbranding. Het ‘Air Wash’ luchtcirculatiesysteem houdt de vensters schoon, waardoor het vuurzicht altijd optimaal blijft.

Langdurige Warmteafgifte

Het goed geleidende materiaal van de kachel zorgt voor langdurige warmteafgifte. Hierdoor blijft de kachel lang warm, wat resulteert in een aangename warmte en een goed 3-zijdig zicht op het vlammenspel. Dovre staat voor hoog rendement, goede kwaliteit, aantrekkelijk design en efficiënte verbranding.

Keuze in Kleur

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw Saga 101 met de nieuwe kleuren! Kies nu uit geanodiseerd grijs en geanodiseerd champagne voor de handvaten van de deur en luchtschuif.

Rendement

Om het maximale rendement te behalen, is het belangrijk om volledig droog haardhout te gebruiken met een vochtigheidsgraad van maximaal 15%. Onvoldoende droog hout kan leiden tot een lager rendement en roetaanslag in het rookkanaal.

Bestel de warmte voor uw huis via Kachelplaats

Verrijk uw huis met de warmte van de Dovre Saga 101! Ontdek de stijlvolle mogelijkheden en geniet van gezellige avonden rondom dit prachtige vuur. Stel uw haard samen en ervaar de perfecte combinatie van design en functionaliteit. Klik hier om contact met ons op te nemen over de Saga 101.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Optioneel:

  • Kookplaat

Documentatie

Lijntekening dovre saga 101.jpg

Brochure dovre saga serie.pdf

Dovre brochure 2023 2024.pdf

Dovre saga 101 gebruikershandleiding.pdf

Dovre saga 101 ecolabel.pdf

Scroll naar boven