, ,

Dovre Saga 301

 3.370,00

Deze rustieke Dovre houtkachel  is uitgerust met een volglasdeur, waardoor u verzekerd kunt  zijn van een goed zicht op het sfeervolle vlammenspel in deze Dovre houtkachel. Mede dankzij het airwash systeem, hetwelk ervoor zorgt dat de ruit langer schoon blijft. Een sfeervolle aanwinst voor uw woonruimte.


Maak kennis met de grootste vrijstaande houtkachel van de Saga serie: de Dovre Saga 301. Deze indrukwekkende kachel heeft een imposante, brede ruit aan de voorkant en levert een nominaal vermogen van 11 kW, waardoor hij voor maximale warmte zorgt. Het uitgestrekte vuurzicht creëert een warme, lichte en gezellige sfeer in elke ruimte.

Ideale vuurbeleving

Geniet van de nieuwste luchtcirculatietechnieken, gecombineerd met hoogwaardig gietijzer, waardoor de Saga 301 een hoog rendement en efficiënte verbranding biedt. Dankzij het ‘Air Wash’ luchtcirculatiesysteem blijven de vensters schoon, waardoor het vuurzicht altijd optimaal is.

Langdurige warmteafgifte

Het goed geleidende materiaal van de kachel zorgt voor langdurige warmteafgifte, waardoor de kachel lang warm blijft. Dit resulteert in een perfecte combinatie van aangename warmte en een uitstekend 3-zijdig zicht op het vlammenspel. Dovre staat garant voor een hoog rendement, goede kwaliteit, aantrekkelijk design en efficiënte verbranding.

Tips en adviezen

Voor optimaal rendement is het essentieel om volledig droog haardhout te gebruiken, met een vochtigheidsgraad van maximaal 15%. Onvoldoende droog hout kan leiden tot een lager rendement en roetaanslag in het rookkanaal.

Ontdek de Dovre Saga 301 bij Kachelplaats

Op zoek naar de vrijstaande Dovre Saga 301 houtkachel? Bij Kachelplaats hebben we hem voor u. Klik hier om uw Saga 301 te bestellen, wij helpen u graag, zodat u binnenkort geniet van de comfortabele warmte in uw huis!

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Optioneel:

  • Kookplaat

Documentatie

Lijntekening SAGA_301.pdf

Brochure dovre saga serie.pdf

Dovre brochure 2023 2024.pdf

Dovre saga 301 ecolabel.pdf

Dovre saga 301 gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven