Dovre Vintage

De Dovre Vintage is een uitgesproken houtkachel, een retro houtkachel voor liefhebbers van design houtkachelsDovre heeft het voor elkaar gekregen om de hoogwaardige materialen, de modernste techniek en een retro design te combineren tot de Dovre Vintage.

Toont alle 3 resultaten

Dovre Vintage uitvoeringen

De Dovre Vintage wordt in verschillende uitvoeringen geleverd. Zo zijn er de Dovre Vintage 35 en de Dovre Vintage 50. De 35 heeft een vermogen van 7kW. Het grootste model, de 50, heeft een vermogen van 9kW. Hiermee kunnen deze kachels zowel een middelgrote ruimte tot een zeer grote ruimte warm stoken. Elk model is leverbaar in 3 kleurstellingen: gelakt antraciet, email olijfgroen en email wit.

  • Zeer efficiënte houtkachels van Dovre
  • Degelijke kwaliteit
  • Voorzien van modernste techniek
  • Aansprekend retro ontwerp
  • Boven- en achteraansluiting
  • Leverbaar in email wit, email olijfgroen of gelakt antraciet

Dovre Vintage gas

Na het succes van Dovre Vintage houtkachels zijn er nu 2 modellen op gas. De Dovre Vintage 35 GA en de Dovre Vintage 50 GA. Deze gaskachels hebben een net zo aansprekend uiterlijk als de andere Vintage kachels. Het grote voordeel is het gebruiksgemak van een gaskachel. Geen gezeul meer met houtblokken. Het vuur is eenvoudig te ontsteken en te bedienen met een afstandsbediening. De stammenset geeft de gaskachel een zeer realistisch vuurbeeld, hierdoor heeft u echt de sfeer van een houtvuur in uw woonkamer. Ook deze kachels zijn optioneel leverbaar in emaille. U heeft de keuze uit antraciet lak, wit emaille of olijfgroen emaille. Verder kan de verbrandingskamer geplaatst worden op de standaard pootjes, een tablet of een houtvak. Mocht u een paar houtblokken in het houtvak leggen, dan heeft u volledig de sfeer van een gezellige houtkachel.

Scroll naar boven