, ,

Dovre 250

 1.664,00

Minder hout verstoken en een hoog rendement behalen? Dat kunt u met deze Dovre houtkachel. Door het dubbele verbrandingssysteem draagt u bij aan een schoner milieu. Ook het zicht op het vuur wordt niet belemmerd door roetaanslag, want een airwash glasbeluchtingssysteem zorgt voor een schone ruit


Een kleine houtkachel met een klassieke uitstraling, zo is de Dovre 250 het beste te omschrijven. Het klassieke uiterlijk bevat een houtkachel voorzien van de modernste technieken. Zo kan de kachel uitgevoerd zijn met een naverbrandingsysteem. Goed voor het milieu en het houtvebruik. Verder is deze kachel voorzien van het speciale airwash-glasbeluchtingssysteem, wat ervoor zorgt dat het glas van de kachel langer schoon blijft.

De verschillen tussen de modellen zitten in de deur. Of het een volglasdeur is of een deur met een meer klassieke uitstraling. Daarnaast kan de kachel naar wens uitgevoerd met of zonder aslade.

Dovre 250 – multibrandstofkachel

Stoken op zowel hout als kolen? Dan is de Dovre 250 de keuze. Deze multibrandstofkachel maakt stoken op zowel hout, bruinkoolbriketten als kolen mogelijk. Mocht u alleen met hout stoken? Dan is een van de andere uitvoeringen wellicht een betere keuze.

Deze kachel is uitgevoerd met een volglasdeur.

Dovre 250 CBS – naverbranding – niet meer leverbaar

Deze eenvoudige uitvoering heeft een fraaie glasdeur en de kachel is voorzien van het AirWash systeem om de ruit vrij te houden van aanslaag. Dit model wordt zonder aslade geleverd en heeft een betonnen stookvloer.

Dovre 250 CBN – naverbranding

Ten opzichtte van de CBS uitvoering is de CBN net wat completer uitgevoerd. Zo heeft de kachels dezelfde klassieke uitstraling maar is wel voorzien van een aslade. Dit maakt de kachel praktischer in gebruik.

Dovre 250 CB – naverbranding

De meeste complete naverbranding vindt plaats bij de Dovre 250 CB. Met het dubbele verbrandingssysteem bespaart u hout en draagt u bij aan een schoner milieu. Het verbaast dan ook niet dat de meeste mensen voor dit model kiezen.

Daarnaast is de kachel voorzien van een aslade en een volglasdeur. De deur zorgt voor een maximaal zicht op het vlammenspel.

Standaard wordt de 250CB alleen in het antraciet gelakt geleverd.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening dovre250.pdf

Dovre brochure 2023 2024.pdf

Energielabel dovre 250.pdf

Dovre 250 gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven