Dimplex Opti-Virtual Single

Een nieuwe generatie elektische sfeerhaarden van Dimplex. Elektrische haarden hadden nog nooit zo’n realistich vuurbeeld.


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

Dimplex Opti-Virtual single is een illusie– De Dimplex Opti-Virtual maakt het mogelijk in een realistisch vuur te staren, zonder dat er echt vuur is. De haard is er in twee varianten: de single en de double. Het verschil zit in de breedte: de Dimplex Opti-Virtual single is de smallere variant.

Levensecht vlammenspel met elektriciteit – Kan een elektrische haard de illusie geven van echt vuur? Volgens Dimplex wel. Een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen zorgen voor deze illusie. De techniek is gebaseerd op Pepper’s Ghost, deze techniek wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld vertoning van geestverschijningen in een spookhuis. Faber zorgt met deze nieuwe manier van haardbeleving voor een ongekende sfeer.

Multifunctioneel: overal toepasbaar en ‘plug and play’ – De Faber Opti-Virtual single heeft een breedte van 69 cm bij een hoogte van 25 cm. De haard is ‘plug and play’, alleen de stekker in het stopcontact en de haard staat aan. De elektrische haard geeft geen warmte, enkel sfeer. Het verbruik is maximaal 75 watt. De Faber Opti-Virtual single is daarom veiliger dan andere haarden en kan bij uitstek toegepast worden op plaatsen waar geen toezicht aanwezig is, bijvoorbeeld op openbare plaatsen zoals een restaurant, een hotel of de entree van een bedrijf. Uiteraard misstaat de Faber Opti-Virtual single ook niet in een woonkamer. Dit maakt deze haard zeer breed inzetbaar.

De elektrische haarden van Faber, altenatief

Wist u dat Faber hét bedrijf is op gebied van elektrische sfeerhaarden, en dat deze haarden in verschillende soorten leverbaar zijn?

De Faber Vega heeft een traditioneel projectie vuurbeeld. Deze haard is erg strak in te bouwen.

Sinds kort is echter ook de Faber Opti-Virtual leverbaar. Deze haard is zo ontworpen dat u kijkt naar een levensecht voorbeeld op een scherm achterin de haard. Dankzij het unieke projectietechniek zijn ook de houtblokken zeer realistisch geprojecteerd. Het audiosysteem dat verwerkt zit maakt de beleving nog exclusiever. U kunt met de afstandbediening namelijk zelf instellen hoe hard uw ‘open haard’ knispert!

Verder heeft Faber natuurlijk ook nog de bewezen en populaire waterdamptechniek in het assortiment. Met het Faber Opti-Myst systeem ziet u letterlijk water branden. De waterdamp zorgt voor een realistisch vuurbeeld, leverbaar in verschillende breedtes.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

Documentatie

Lijntekening dimplex opti v single.pdf

Scroll naar top