, , ,

Dimplex Opti-Virtual Double

De Dimplex Opti-Virtual Double is niet meer leverbaar. 


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

Dimplex Opti-Virtual double, het vuur is een illusie – Met de Dimplex Opti-Virtual double bent u een illusie rijker, de elektrische haard creëert een haardvuur door middel van illusie. Een levensecht vlammenspel, knisperend hout en het lijkt zelfs of de vonken wegspringen. Dit komt door de Pepper’s Ghost techniek, dezelfde werking als bij geetverschijningen in attracties in pretparken.

Bedienen vanuit de stoel Het lijkt alsof er een echte haard staat te branden, in werkelijkheid is het een LCD led projectie. De Dimplex Opti-Virtual double is een brede inbouwhaard (131 cm), de hoogte is 25 cm. Deze haard is ook verkrijgbaar als single variant, met een breedte van 76 cm. Een afstandsbediening zorgt voor veel gebruiksgemak, bedienen vanuit de stoel is geen probleem. Het vuurzicht is frontaal en de achterwand is standaard in de kleur zwart.

Geen warmte, maar wel maximale sfeer – De Dimplex Opti-Virtual double is een moderne haard met de techniek van nu. De haard geeft geen warmte, maar juist des te meer sfeer. Voordelen zijn dat een rookkanaal of gasaansluiting niet nodig zijn, dat de haard overal te plaatsen is en dat hij veilig is. Een stopcontact in de buurt is de enige vereiste. Omdat het levensechte vuur niet warm wordt is de Dimplex Opti-Virtual double heel geschikt om te plaatsen in een openbare gelegenheid waar geen toezicht is. Het energieverbruik is rond de 70 Watt per uur.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

Documentatie

Lijntekening dimplex opti v double.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven