, ,

Dru Trio

 4.190,00

De DRUTrio is een vrijstaande gashaard met een driezijdig vuur. Deze vrijstaande haard heeft slanke vormen en een krachtige uitstraling. Zowel grote als kleine woonkamers kunt u nu voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met een 3-D effect, zichtbaar vanuit meerdere posities.


De DRU Trio is een bijzonder populair model. Deze vrijstaande DRU gashaard heeft vanuit 3-zijden een prima zicht op het vuur. Het vuurbeeld heeft zelfs een 3-D effect wat vanuit alle posities zichtbaar is en voor een realistischer houtvuur zorgt. Door de combinatie van slanke vormen en een krachtige uitstraling is deze haard geschikt om het middelpunt van uw woonkamer te vormen. De kachel kan zowel voor een bestaande schouw neergezet worden als vrij in de ruimte. Door het vermogen is deze haard als sfeerhaard zowel geschikt voor kleine als grote woonkamers. Een ding weet u zeker, de Trio is een echte blikvanger met het gele hoge houtvuur met gloei-effect dat goed zichtbaar is door alle drie aanwezige glasramen.

Gaskachel met moderne techniek

Deze gashaard wordt standaard in de aardgasuitvoering geleverd. Eventueel is op aanvraag ook de propaanversie leverbaar. Verder is de DRU Trio voorzien van een handmatige ontsteking. Nadat de haard eerst is aangestoken kunt u deze verder bedienen via de meegeleverde afstandsbediening.

Goed om te weten is dat de haard is uitgevoerd met een gesloten verbrandingssysteem. Dit wil zeggen dat de haard de benodigde zuurstof voor verbranding van buiten haalt. Dit maakt de DRU Trio uiterst geschikt voor goed geisoleerde (nieuwbouw) woningen. Daarnaast is de haard daardoor zuiniger en veiliger in gebruik. Wel is het hierdoor nodig om een dubbelwandige rookgasafvoer te installeren.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

(aardgas of propaan)
inclusief houtset (bruin), afstandsbediening, elektronische ontsteking.
Uitvoering:
  • Trio Black Edition, interieur ceraglass, exterieur zwart
Accessoires:
  • Rozet Ø 150 mm, 220×220 mm, zwart (aluminium) € 49

Documentatie

Energielabel dru trio rce.pdf

Dru trio rce lijntekening.pdf

Dru gebruikshandleiding mertik 06.pdf

Dru trio rce installatiehandleiding.pdf

Brochure dru gaskachels nl fr.pdf

Scroll naar boven