, , , ,

Dru Art 6

 1.574,00

Met de Art-serie biedt DRU u een praktische oplossing voor de verwarming van elke ruimte in huis of bedrijf. De kenmerken van deze kachel zijn de eenvoudige installatie, de robuuste plaatstaal geëmailleerde verbrandingskamer en een lange levensduur.


Maak het praktisch en eenvoudig met de slimme oplossing van DRU, nu beschikbaar bij Kachelplaats. Geniet van het gemak van een soepele installatie, een stevige plaatstalen geëmailleerde verbrandingskamer en een lange levensduur. Standaard uitgerust met een handige piëzo vonkontsteking en thermostaat voor moeiteloze bediening.

Voeg een extra laag functionaliteit toe aan uw verwarmingssysteem door te kiezen voor de DRU Art-serie als gas moederhaard. Hiermee heeft u niet alleen controle over de warmte in één specifieke ruimte, maar ook over andere aangesloten gastoestellen, waardoor u volledige beheer heeft over het binnenklimaat van uw woning of bedrijf. Ervaar de veelzijdigheid van de DRU Art-serie en geniet van efficiënte warmte, geleverd met stijl en innovatie.

Bestel vandaag nog via Kachelplaats en maak de overstap naar een comfortabele en slimme verwarmingsoplossing!

Uw comfortabele verwarmingservaring begint bij Kachelplaats!

Maak het praktisch en eenvoudig met de slimme oplossing van DRU, nu verkrijgbaar via Kachelplaats. Geniet van het gemak van een soepele installatie, een stevige plaatstalen geëmailleerde verbrandingskamer en een lange levensduur. Standaard uitgerust met een handige piëzo vonkontsteking en thermostaat voor moeiteloze bediening. Bestel de Dru Art 6 vandaag nog!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vermogen

Opties

Accessoires
  • Standaard muurdoorvoer max. 33 cm € 173
  • Telescopische muurdoorvoer 25-44 cm € 207
  • Lange muurdoorvoer max. 60 cm € 188
  • Houtenwand-doorvoer (extra bij muurdoorvoer) € 124
Ombouwsets:
  • Ombouwset propaan (alle modellen) € 38
Accessoires:
  • Eco Control Pack, voor gevelkachels € 262
  • Adapter 230VAC-6VDC voor afstandsbediening RCE € 53

Documentatie

Scroll naar boven