, , ,

Dru Lincar 9012 antraciet

 1.633,00

De Lincar 9012 is de grootste van de vier. De gashaard is voorzien van een thermostatische kraan. De bediening van de haard is gemakkelijk toegankelijk en bevindt zich aan de bovenkant van de haard. Het reinigen van de haard is eenvoudig, dankzij de opendraaiende glazen deur aan de voorzijde van het toestel.


Ervaar het ultieme comfort met de Lincar 9012 Gashaard, een toonaangevende keuze in een reeks van vier indrukwekkende schoorsteenkachels, nu verkrijgbaar bij Kachelplaats. Deze budgetvriendelijke haard combineert elegantie en kracht in een compact ontwerp, waardoor u kunt genieten van warmte met stijl zonder uw budget te overschrijden.

De Lincar 9012, als grootste van de serie, biedt niet alleen ruimtelijke warmte maar ook een visueel statement in uw leefruimte. Pas moeiteloos de gewenste temperatuur aan met de handige thermostatische kraan en geniet van gebruiksgemak met de toegankelijke bediening bovenop de haard.

Het schoonmaken van de haard is een fluitje van een cent dankzij de doordachte opendraaiende glazen deur aan de voorzijde. Voeg een vleugje luxe toe aan uw interieur met het eigentijdse design van de Lincar 9012.

Ontvang Warmte met Prestige

Kies voor optimale warmte en prestige met de Lincar 9012 Gashaard. Bestel deze exclusieve haard vandaag nog bij Kachelplaats en creëer een sfeervolle ambiance in uw woning!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Adapter 230VAC-6VDC voor afstandsbediening € 53
  • Ombouwset propaan € 38

Documentatie

Energielabel lincar 9012.pdf

Lijntekening dru lincar_9012.pdf

Brochure dru gaskachels nl fr.pdf

Scroll naar boven