, ,

Dru Bremen

 2.250,00

De Bremen is een vrijstaande haard met een geheel eigen uitstraling. U kunt de haard met de hand bedienen op de bovenzijde van de haard. Ook kunt u ervoor kiezen de haard thermostatisch te bedienen. De haard heeft een fraai vormgegeven mantel en is verkrijgbaar in de kleur antraciet.


De Dru Bremen is niet zomaar een vrijstaande haard; het is een pronkstuk met een geheel eigen uitstraling. Bedien de haard met gemak met de handige bediening op de bovenzijde van de haard. Maar dat is niet alles, u heeft ook de mogelijkheid om de haard thermostatisch te bedienen. Pas de warmte naar uw wens aan met het instelbare gasregelblok.

De fraai vormgegeven mantel van de Bremen voegt een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Kies voor de kleur antraciet om de haard perfect te laten passen bij uw stijl.

En dat is nog niet alles – de Bremen kan ook dienen als gas moederhaard. Voeg niet alleen warmte toe aan één ruimte, maar beheer ook andere gastoestellen in uw huis. Uw huis, uw stijl – ontdek de Bremen vandaag nog!

Praktisch en gebruiksgemak via Kachelplaats

Ontdek de unieke uitstraling en functionaliteit van de Dru Bremen vrijstaande haard. Bedien met gemak, pas de warmte aan naar uw wens en voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Bestel vandaag nog bij Kachelplaats en maak uw huis compleet met de Bremen!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Eco Control Pack, afstandsbediening voor schoorsteenkachels € 262
  • Adapter 230VAC-6VDC voor afstandsbediening € 53
  • Ombouwset propaan € 73

Documentatie

Energielabel dru bremen 01.pdf

Lijntekening dru bremen.pdf

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing dru berlien bremen.pdf

Dru brochure gas open.pdf

Scroll naar boven