, , ,

Dru Berlien

 2.250,00

De Berlien heeft een strakke vorm en veel vermogen. Voor wie veel warmte zoekt, is deze haard een echte aanrader, met een netto capaciteit van 9 KW. Door haar grote capaciteit en gietijzeren verbrandingskamer kan deze haard vrijwel elke ruimte verwarmen.


U zoekt niet zomaar warmte; u zoekt een verwarmingsoplossing die krachtig en stijlvol is. Dat is precies wat de Berlien u te bieden heeft. Met een indrukwekkend vermogen van 9 KW is deze haard een echte aanrader voor wie op zoek is naar veel warmte. Dankzij haar grote capaciteit en gietijzeren verbrandingskamer kan de Berlien vrijwel elke ruimte moeiteloos verwarmen.

Deze haard is niet alleen krachtig, maar ook slim uitgerust. Met een ingebouwde thermostaat en bovenbediening hebt u volledige controle over de warmte in uw ruimte. En dat is nog niet alles – de Berlien kan ook worden gebruikt als gas moederhaard, waardoor u niet alleen warmte toevoegt aan één ruimte, maar ook andere gastoestellen in uw huis kunt beheren.

Wacht niet langer om uw huis te verwarmen met stijl en kracht. De Berlien wacht op u. Exclusief verkrijgbaar, bestel vandaag nog!

Ontdek de Kracht van de Berlien bij Kachelplaats

Met een indrukwekkend vermogen van 9 KW en een gietijzeren verbrandingskamer verwarmt de Berlien elke ruimte moeiteloos. De ingebouwde thermostaat en bovenbediening bieden volledige controle, en de Berlien kan zelfs als gas moederhaard dienen. Wacht niet langer, bestel de Berlien vandaag nog en transformeer uw huis met stijlvolle warmte!

Bestel nu bij Kachelplaats!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Open verbranding met schoorsteenaansluiting
  • Warmhoudplaat € 390
Accessoires:
  • Eco Control Pack, afstandsbediening voor schoorsteenkachels € 262
  • Adapter 230VAC-6VDC voor afstandsbediening € 53
  • Ombouwset propaan € 73

Documentatie

Energielabel dru berlien 01.pdf

Lijntekening dru berlien.pdf

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing dru berlien bremen.pdf

Dru brochure gas open.pdf

Scroll naar boven