Dru Metro gashaarden

De bekende DRU Metro-lijn, inbouw sfeerhaarden op gas met een prachtig vuurbeeld. Deze haarden kenmerken zich door een breed frontaal vuurzicht en zijn leverbaar in front-, tunnel-, hoek- en 3-zijdige modellen. De breedte van de ruit loopt uiteen van 80 cm tot en met ruim 1,5 meter. Door deze grote verscheidenheid aan modellen is er altijd wel een DRU Metro haard die ideaal in uw situatie past.

Toont alle 17 resultaten

DRU Eco-wave, een prachtig vuurbeeld

Alle modellen zijn nu voorzien van het nieuwe DRU Eco-wave. Met dit systeem bespaart u tot 50% op het gasverbruik bij een gelijkblijvend vol en sfeervol vuurbeeld. Wanneer u slechts een beperkte warmtebehoefte heeft moest u vroeger de haard op een lage stand met lage vlammen zetten. De Eco-wave maakt het mogelijk om wel het volle vlammenspel te hebben van een haard op vol vermogen, maar niet het bijbehorende gasverbruik en warmteafgifte. Verder maakt dit systeem het mogelijk om de haard eenvoudig via uw tablet te bedienen. Op uw tablet heeft u verschillende sfeerstanden, u kunt dus eenvoudig zien wanneer de haard service nodig heeft en regelt u direct en eenvoudig de bediening.

Deze lijn haarden is een van de populairste van DRU en de belangstelling neemt alleen maar toe. Alle haarden in de Metro lijn hebben een minimaal kader met een maximaal vuurzicht. Zo stoort u zich niet aan de lijst maar wordt alle ruimte geboden voor het schitterende vlammenspel.

Afhankelijk van het model heeft u de keuze uit verschillende opties. Vaak kan u kiezen uit verschillende brander decoraties, van de klassieke houtstammenset tot moderne witte kiezels. Voor de achtwand wordt standaard een vlakke zwartwand geleverd. Optioneel kan deze worden vervangen door Ceraglass. De weerspiegeling van dit zwarte glas geeft de vlammen een extra dimensie.

De verschillende DRU Metro modellen

Zoals gezegd behoren de Metro haarden tot de populairste haarden uit het assortiment van DRU. Dit is niet zonder reden, de haarden bieden voor bijna iedere situatie een prachtige oplossing. Of het nu om een hoek gaat of een tunnelhaard, de passende oplossing is in het assortiment. Hieronder een korte opsomming van de verschillende modellen op basis van het vuurzicht.

Haarden met front vuurzicht

Meestal wordt er gekozen voor een haard met front vuurzicht. Deze haarden zijn goed te plaatsen langs een wand. Door de brede ruit heeft u een prachtig zicht op de vlammen.

Hoekhaarden

Wanneer u vanuit een grotere hoek zicht wilt hebben op het vlammenspel dan is een 2-zijdige haard vaak een interessante optie. De haard kan prima langs een muur geplaatst worden of juist in een hoek. Afhankelijk van uw wensen en de indeling van uw woning.

Tunnelhaarden

Vaak het ideale model om in een zogenaamde roomdivider te plaatsen. Hierdoor kan u uit 2 verschillende ruimtes genieten van het haardvuur.

Driezijdig vuurzicht

Een haard die zeer geschikt is om langs een muur te plaatsen is een 3-zijdig model. Hiermee heeft u vanuit alle hoeken zicht op het sfeervolle vlammenspel. In de Metro serie zijn hiervoor de volgende 2 modellen beschikbaar:

XTL en XTU modellen

De XTL modellen zijn een combinatie van een tunnelhaard en een 3-zijdige. Door de kleinere ruit aan de achterzijde heeft dit model een maximaal vuurzicht. Dit maakt het model zeer geschikt om op hoek van een room divider te plaatsen.

Scroll naar boven