DRU Eco Wave haarden

De nieuwste generatie gashaarden van DRU zijn uitgerust met de nieuwe Eco Wave branders. Hiermee heeft u volledige controle over het vlammenspel en bespaart u fors op het gasverbruik, tot wel 50%! Verder hebben alle Eco Wave-haarden de mogelijkheid om bediend te worden met een smartphone of tablet. Zo heeft u de maximale controle over uw sfeervolle DRU haard.

Resultaat 1–21 van de 42 resultaten wordt getoond

De belangrijkste voordelen van de DRU Eco Wave:

  • Eenvoudige bediening via smartphone of tablet
  • 3 maanden langer stookplezier per jaar
  • Tot 50% besparing op de stookkosten

Bespaar op het gasverbruik

Deze haarden kunnen branden met een maximaal vuurbeeld, compleet met volle en mooie vlammen, zonder de warmteontwikkeling die hoort bij een haard op vol vermogen. Door de gastoevoer op een unieke manier te regelen blijft het vuur bijzonder levendig, maar is het gasverbruik fors lager. Zo wordt het nooit te warm en kunt u langer genieten van uw prachtige sfeerhaard. Daarnaast bespaart u tot 50% op het gasverbruik.

DRU Control App

Daarnaast hebben deze haarden de mogelijkheid om bediend te worden via een smartphone of tablet. Door de DRU Control App te installeren krijgt u maximale controle over uw haard. Zo kan u natuurlijk de haard hoger of lager zetten, maar ook uw eigen vlammenpatroon kiezen.

Naast de bediening geeft de app ook alle praktische informatie van uw haard weer. Bijvoorbeeld wanneer het nodig is dat de haard wordt schoongemaakt of de foutcode bij eventuele storingen.

De app is direct gratis te downloaden voor iPhone/iPad en Android. Om uw haard geschikt te maken voor bediening via de app, is het handig om de optionele communicatiemodule mee te bestellen.

Communicatiemodule voor Eco Wave haarden

Als optie kunt de u de optionele communicatiemodule mee bestellen. Deze uitbreiding is nodig om uw nieuwe haard te kunnen bedienen via de DRU App. De module wordt eenvoudig aangesloten op uw netwerk. Verder heeft het kastje een eigen netstroomaansluiting nodig. Hierna is de haard klaar om bediend te worden via de app.

Mocht u nu meerdere DRU Eco Wave-haarden in huis hebben, dan kan u met de app alle Eco Wave haarden bedienen.

Plaats de haard overal met de PowerVent

Alle haarden bieden de mogelijkheid om uitgevoerd te worden met het DRU Powervent afvoersysteem. Hiermee neemt de flexibiliteit om de haard te plaatsen sterk toe. De rookafvoer kan nu ook horizontaal of door de kruipruimte lopen. Informeer naar de mogelijkheden om de haard in uw situatie te plaatsen.

Scroll naar boven