Dru Lugo

Ontdek de Dru Lugo-serie gashaarden en lees meer over de mogelijkheden en noviteiten binnen deze serie haarden. Wat zijn de onderscheidende factoren van de DRU Lugo? Hoe doet de haard het ten opzichte van de concurrentie?

Toont alle 5 resultaten

Groot aanbod en veel concurrentie

Lugo richt zich op het segment gashaarden, binnen dit segment is er een groot aanbod. Neem bijvoorbeeld de Bellfires Corner Bell 3 en Kal-fire Fairo ECO-line. Samen met de haard zijn dit allemaal Nederlandse producten van de hoogste kwaliteit. Waarin onderscheidt de Lugo zich?

Nieuwe ontwikkelingen

De grote vraag is, wat is er nieuw aan de Dru Lugo haarden? De grootste verandering is de nieuwe besturing van de haard. Deze is van het type Honeywell RCH. Deze nieuwe regeltechniek maakt vele nieuwe toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld het Eco Wave systeem. Deze nieuwe brander techniek geeft de haard een hoog, vol en levendig vlambeeld bij een lager gasverbruik. Dit zorgt voor een lager gasverbruik. De besparing kan oplopen tot wel 40 procent. Een Eco Wave gashaard heeft 15 standen, zo is er altijd een stand te vinden die past bij de warmtebehoefte en het verlangde vuurbeeld. DRU volgt met de Eco Wave de fabrikanten Kal-fire met de Fairo ECO-line en Bellfires met de dubbele branders.

Ook in het uiterlijk van de haard zijn nieuwe ontwikkelingen te zien. Zo is de inbouwdiepte verder beperkt zonder afbreuk te doen aan de verbrandingskamer. Het strakke uiterlijk door de kaders zonder overgangen is ook een grote verbetering.

Tenslotte is de decoratieset van de brander onder handen genomen. De houtstammen zijn nu een stevige stapel kloofhout geworden. Deze verandering doet het vuurbeeld en de realiteit zeer ten goede.

Uitvoeringen en modellen Dru Lugo

De serie bestaat op dit moment uit 2 type haarden. De hoekhaard, zowel links als rechts en de 3-zijdige haard. De hoekhaard is leverbaar in 2 afmetingen:

Daarnaast is er de 3-zijdige haard. Deze is er ook in 2 afmetingen:

Bent u benieuwd naar een van deze haarden? Bekijk de verschillende modellen in onze showroom en ontdek wat uw ideale haard is, we laten u graag zien wat de nieuwe mogelijkheden zijn en hoe deze haard brandt ten opzichte van de concurrentie.

Scroll naar boven