, , , ,

Dru Art 4

 1.070,00

Met de Art-serie biedt DRU u een praktische oplossing voor de verwarming van elke ruimte in huis of bedrijf. De kenmerken van deze kachel zijn de eenvoudige installatie, de robuuste plaatstaal geëmailleerde verbrandingskamer en een lange levensduur.


Ontdek de veelzijdige warmteoplossing van DRU met de DRU Art-serie. Deze serie biedt niet alleen praktische verwarming voor elke ruimte in huis of bedrijf, maar ook de voordelen van eenvoudige installatie, een robuuste plaatstalen geëmailleerde verbrandingskamer en een langdurige levensduur. Standaard uitgerust met een piëzo vonkontsteking en thermostaat, geniet je van ultiem gebruiksgemak.

Kies voor nog meer stijl en veelzijdigheid, want de DRU Art-serie is ook verkrijgbaar in een elegante zwarte uitvoering. De functionaliteit van de DRU Art-serie kan ook gebruikt worden als gas moederhaard. Hierdoor combineert u niet alleen een eigentijds design met veelzijdige warmte, maar geniet u ook van de voordelen van geavanceerde verwarmingstechnologie. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit met de DRU Art-serie in zwart.

Een functioneel verwarmingssysteem bij Kachelplaats

Ontdek de praktische veelzijdigheid van de DRU Art-serie, nu beschikbaar in een ingetogen zwarte uitvoering. Deze serie bied de functionaliteit van een gasmoederhaard. Voeg deze subtiele maar handige haard toe aan uw interieur en haal de DRU Art-serie in huis. Koop nu de Dru Art 4 bij Kachelplaats voor een functionele en stijlvolle verwarmingssysteem.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vermogen

Opties

Accessoires
  • Standaard muurdoorvoer max. 33 cm € 110
  • Telescopische muurdoorvoer 25-44 cm € 138
  • Lange muurdoorvoer max. 60 cm € 138
  • Houtenwand-doorvoer (extra bij muurdoorvoer) € 117
  • Wandkit voor mobiele units en caravans € 276
Ombouwsets:
  • Ombouwset propaan (alle modellen) € 38
Accessoires:
  • Eco Control Pack, voor gevelkachels € 262
  • Adapter 230VAC-6VDC voor afstandsbediening RCE € 53

Documentatie

Energielabel dru art 4 01.pdf

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing dru art 2 3 4 5 6 8 10.pdf

Brochure dru gaskachels poeles a gaz nl fr (993098).pdf

Scroll naar boven