gashaard bedienen via iphone ipad of android

Uw gashaard bedienen met iPhone, iPad of Android

U heeft een prachtige gashaard en wilt deze eenvoudig bedienen. Dat kan natuurlijk met de bijgeleverde afstandsbediening. Afstandsbedieningen raken kwijt en heeft niet altijd bij de hand. Nog handiger de gashaard bedienen met uw iPhone, iPad of Android telefoon/tablet. Tegenwoordig is dit bij een aantal haarden mogelijk. Hier leest u alles over wat er mogelijk is en bij welke haarden dit kan.

DRU Control App voor iPhone, iPad en Android

De nieuwste generatie haarden en kachels van DRU is voorzien van de Eco Wave techniek. Deze techniek maakt het mogelijk om fors op het gasverbruik van de haard te besparen met behoud van van de mooie en volle vlammen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze haarden te bedienen met de DRU Control App. Deze App is beschikbaar voor zowel de iPad, iPhone als in de Android store.

Via deze app kan u de haard aan- en uitschakelen. Daarnaast kan de haard lager en hoger gezet worden. Tevens is het mogelijk om van vlammenpatroon te wisselen. De verschillende standen zijn: Luxe, Comfort en Spaar. Tenslotte kan u een volledig eigen programma aanmaken onder Custom stand.

Om de haard geschikt te maken voor de bediening via de App is het nodig om de optionele communicatie module mee te bestellen. Bij de volgende series van DRU is het mogelijk om de communicatie module te installeren: MetroLugo en Maestro Of bekijk alle DRU Eco Wave-haarden.

Kalfire haarden bedienen via telefoon of tablet

Ook de Nederlandse fabrikant Kalfire heeft de mogelijkheid om de haard via een App te bedienen. Via deze App kan de haard worden in- en uitgeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om de haard zachter en harder te laten branden. Tenslotte kan de eventuele ledverlichting en de ECO-stand bediend worden. De bedieningsmogelijkheden zijn net wat minder uitgebreid dan bij de DRU App.

Ook voor de Kalfire haard is het nodig om een aparte module aan te schaffen om de haard te kunnen bedienen, de zogenaamde iMatch interface. 

Bellfires nu ook met WiFi module

Vanaf nu is het ook mogelijk om bij een groot aantal haarden uit het assortiment van Bellfires de optionele WiFi-module mee te bestellen. Met deze module wordt uw gashaard geschikt om te bedienen via uw smartphone of tablet.

Wat bij de Bellfires haarden uniek is, is dat er ook inzethaarden met de mogelijkheid tot bediening met Smartphone aanwezig zijn in het assortiment. Als u kiest voor een van de Smart Bell inzethaarden, dan kan u ook de optionele WiFi-module mee bestellen.

De Faber I.C.T.-app, complete controle

De sfeerhaarden fabrikant Faber heeft voor zijn gashaarden natuurlijk ook de mogelijkheid om de haard te bedienen via uw smartphone of tablet. Hiervoor moet de gashaard uitgerust worden met de optionele I.C.T.-app. Naast de bediening en volledige controle over de haard heeft de I.T.C.- uitbreiding nog een belangrijk voordeel, deze app slaat gegevens van sensoren in de haard op. Hierdoor is het bij een eventuele storing eenvoudig voor service monteur om een uitgebreide analyse te maken en zo snel het eventuele probleem op te lossen.

Wilt u proberen hoe het is om een haard te bedienen via uw smartphone of tablet? Kom gerust eens langs in de showroom. We laten u graag zien hoe het werkt en u kunt het in alle rust zelf uitproberen.

Scroll naar boven