Blog Top 10 gaskachels Dru trio limited edition

Top 10 gaskachels

In dit artikel laten wij u zien wat de populairste gaskachels en gashaarden zijn van het moment. We vertellen wat de nieuwste trends zijn en de unieke eigenschappen van iedere gashaard en kachel. Hieronder een overzicht van de top 10 gaskachels van dit moment.

DRU Trio - Limited Edtion - zwart

DRU Trio – Limited Edition

DRU heeft met de Limited Edition een bijzondere uitvoering van de standaard DRU Trio uitgebracht. Al lange tijd is deze gaskachel in het zwart zeer populair. Voor een scherpe prijs krijgt u niet alleen van de beste vrijstaande gaskachels maar ook zonder meerprijs krijgt u een zwarte ceraglass achterwand en wordt de Trio in het zwart geleverd.

Kalfire GP 85/55s

Kalfire GP 85/55s

Nog maar net op de markt en nu al de nieuwe standaard! Kal-fire heeft de met de nieuwe ECO-prestige haarden de maatstaf gezet hoe een inbouw gashaard moet branden. Een prachtig vlammenspel, LED-verlichting in de stookbodem, de mogelijkheid om te bedienen via een App en een gasbesparingsstand. Dit maakt de Kalfire ECO-prestige de gashaard voor de toekomst.

Dru Passo Eco Wave

Dru Passo Eco Wave

Ook Dru heeft een opvallende vrijstaande gashaard in zijn collectie met een uniek design. Het ronde design met rond glasraam zorgt ervoor dat de vrijstaande gashaard een echte eyecatcher is in iedere ruimte. Met het Eco Wave systeem kunt u ook op minder vermogen genieten van een vol vuurbeeld.

Faber Matrix 800/650 I

Faber Matrix 800/650 I

De Faber Matrix 800/650 I is een prachtige fronthaard met een ruithoogte van maar liefst 65cm. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht op het hoge, realistische vlammenspel, dankzij de Log Burner 2.0. Het modulaire systeem van de Matrix serie gashaarden, maakt het mogelijk de haard naar wens samen te stellen.

DRU Lugo 80/3

DRU Lugo 80/3 Eco Wave

Een aanwinst op het assortiment van DRU, een gashaard met 3-zijdig vuurzicht en de modernste techniek. Dit maakt deze kachel een populaire aanwinst voor de woonkamer. Met de innovatieve Eco Wave techniek kunt u ook met minder vermogen genieten van een vol en sfeervol vuurbeeld.

Faber Jelling gaskachel

Faber Jelling

Bent u op zoek naar een authentieke houtkachel, maar wilt u graag de gemakken van een gashaard? Dan is de Faber Jelling een prachtig gaskachel. Met de Log Burner bent u verzekerd van een realistisch en vol vlammenspel. Met ruiten aan drie zijden heeft u ook nog eens optimaal zicht op het vuur.

DRU Diablo Next

DRU Diablo Next

De DRU Diablo Next is een hangend gashaard, zo heeft u toch een prachtige en sfeervolle gashaard in uw kamer zonder dat dit teveel ruimte kost. De driezijdige gashaard geeft u optimaal zicht op het vuur. Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en alu-metallic.

Global Fires 55XT CF

Global Fires 55XT CF  

Een gashaard plaatsen in een bestaande open haard? Dan is de Global Fires 55XT CF vaak een perfecte oplossing. Deze betaalbare haard heeft beperkte inbouwafmetingen en is daardoor eenvoudig te plaatsen in bestaande situaties. Verder is de haard voorzien van alle moderne technieken en kunt u ook bijvoorbeeld voor een zwarte ceraglass achterwand kiezen.

Dru metro 100 XT eco wave

DRU Metro 100 XT

De DRU Metro 100 XT, al jarenlang een hardloper. Een bewezen kwalitatieve goede haard met een breed vuurzicht. Recent is de techniek en het ontwerp van deze haard volledig aangepast aan deze tijd. Zo is de haard nu ook voorzien van de Eco Wave techniek. Een aanwinst voor iedere woonkamer.

Element4 Cupido

Element4 Cupido

De inbouwgashaard met een verticale oriëntatie. Dit is net wat anders dan de gebruikelijke gashaard. Dit maakt de haard een aansprekende optie om uw woonkamer van net wat meer sfeer te voorzien. De Cupido fronthaard is verkrijgbaar in verschillende formaten, de Cupido 70 is het grootste formaat.

Scroll naar boven