, , , ,

Dru Metro 100XT Eco Wave

 5.475,00

De Dru Metro 100 XT is een inbouwgashaard die naast het brede vuur ook meer hoogte heeft dan de standaard Metro 100 SL. Deze extra hoogte biedt u een nog beter zicht op de hoge gele vlammen. Voor de branderdecoratie heeft u de keuze uit een authentiek houtblokken set of witte Carrara stenen.


De populaire DRU Metro 100 XT uit de Dru Metro lijn is volledig vernieuwd. DRU heeft dit model verder ontwikkeld en nu voorzien van de unieke DRU Eco-wave techniek. Hiermee bespaart u tot 50% op het gasverbruik en bedient u de haard nog eenvoudiger via de complete afstandsbediening of met uw tablet.

Met een ruit van 1 meter breed heeft u een prachtig zicht op het vlammenspel van de DRU Metro 100 XT. Door de Eco-wave techniek brandt de haard zuiniger bij een gelijk blijvend sfeervol vlammenspel. Zo kan u de haard prima stoken zonder dat het te warm wordt. Zonder de Eco-wave techniek zou u de haard al doven of op een lage stand laten branden. Nu kan u de haard laten branden met het volle en sfeervolle vlammenspel. Het gasvebruik daalt hiermee tot 50%.

Daarnaast kan Metro 100 XT nu ook bediend worden via een tablet (Android en iPad). U regelt zo eenvoudig het vermogen, kan u kiezen uit de verschillende programma’s en u kunt het tablet gebruiken om eventuele storingen op te lossen.

De verschillende DRU Metro 100 haarden

De DRU Metro serie is ongekend populair. De basis hiervan ligt bij de ruime keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Zo kan de Metro 100 geleverd worden in maar liefst 5 uitvoeringen. Naast front vuurzicht van de Metro 100 XT zijn de volgende modellen leverbaar: de tunnelhaard (Metro 100 XT Tunnel), de 3-zijdige haard (DRU Metro 100 XT/3), de hoekhaard (DRU Metro 100 XT/2) en de XTL uitvoering (DRU Metro 100 XTL).

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

(aardgas of propaan)
Inclusief:
  • Houtset (bruin), stenen (wit) of glas (antraciet), afstandsbediening, bedieningsluik, elektronische ontsteking, ‘Easy release door system’ (klapdeur)
Optioneel:
• Interieur ceraglass € 540
• Clear View (ontspiegeld) glas € 310
• PowerVent® voorbereid (excl. Powerbox) € 935
Accessoires:
• Communicatiemodule voor wifi, voorbediening via tablet of smartphone € 260

Documentatie

Energielabel metro 100xt 410 rch.pdf

Lijntekening dru metro 100xt.pdf

Installatiehandleiding dru nl metro 100xt 41 front tunnel rch.pdf

Gebruikershandleiding dru nl voor rch toestellen.pdf

Brochure dru gas inbouwhaarden.pdf

Scroll naar boven