, , , , ,

Dru Metro 130XT Tunnel Eco Wave

 6.950,00

De Dru Metro 130 Tunnel is een sfeerhaard van formaat. Deze haard is een doorkijkhaard. Dat wil zeggen dat de haard van twee zijden een mooi zicht geeft op het vlammenspel. Kenmerkend voor deze brede haard zijn de grote robuuste houtblokken die bijna niet van echte houtblokken zijn te onderscheiden


De Dru Metro 130 XT Tunnel is een sfeerhaard van formaat. Deze haard is een doorkijkhaard. Dat wil zeggen dat de haard van twee zijden een mooi zicht geeft op het vlammenspel. Deze haard is bijzonder geschikt wanneer uw woonruimte bijvoorbeeld verdeeld is in een eethoek en een zithoek. Deze haard kan dan een mooie scheiding zijn tussen beide ruimten. En biedt u tevens de mogelijkheid om vanuit beide ruimten van uw haard te genieten. Deze gasinbouwhaard heeft een prominente aanwezigheid en biedt sfeer voor de wat grotere woonkamer.

Kenmerkend voor deze brede haard zijn de grote robuuste houtblokken die bijna niet van echte houtblokken zijn te onderscheiden. Het unieke brandersysteem zorgt ervoor dat het glasraam zo volledig mogelijk wordt gevuld met hoge gele vlammen. Het branderbed kan desgewenst worden voorzien van een houtset, of witte Carrara stenen. Op die manier kan de haard naar eigen wens worden afgestemd op het interieur.

Natuurlijk is deze gashaard ook als front inbouwkachel leverbaar de DRU Metro 130 XT.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

(aardgas of propaan)
Inclusief:
  •  Houtset (bruin of wit) of stenen (wit of grijs), afstandsbediening, bedieningsluik, elektronische ontsteking, ‘Easy release door system’ (klapdeur)
Optioneel:
• Clear View (ontspiegeld) glas € 920
• PowerVent® voorbereid (excl. Powerbox) € 935
Accessoires:
• Communicatiemodule voor wifi, voorbediening via tablet of smartphone € 260

Documentatie

Energielabel metro 130xt 41 tunnel rch.pdf

Lijntekening dru metro 130 xt tunnel eco wave.pdf

Installatiehandleiding dru nl metro 130xt 41 front tunnel rch.pdf

Gebruikershandleiding dru nl voor rch toestellen.pdf

Brochure dru gas inbouwhaarden.pdf

Scroll naar boven