, , ,

Element4 Sky Large Tunnel Bio Outdoor

 10.495,00

Bekijk de Element4 Sky Large Tunnel Bio Outdoor Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Maak kennis met de adembenemende Sky Large Tunnel Bio Outdoor haard van Element4. Als de grote broer van de Element4 Small Tunnel Bio Outdoor is deze hoge variant een ware parel op zich. Met zijn royale afmetingen brengt deze haard een spectaculair, levendig vlammenspel tot leven dat elke kamer transformeert.

Niet alleen is deze haard beschikbaar als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Dit maakt hem de ideale keuze voor huizen zonder gasaansluiting of voor degenen die streven naar een duurzame, gasvrije levensstijl. Bovendien kan de haard worden aangepast aan elk interieur, met de keuze uit een standaard houtset of een donkere houtset. Laat de Sky Large Tunnel Bio Outdoor haard schitteren in uw woning.

Ook verkrijgbaar in de formaten; Sky Medium Tunnel Bio Outdoor en Sky Small Tunnel Bio Outdoor

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Large Tunnel Bio Outdoor bij Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met Kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Branderbed: (donkere) houtset of kiezels
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 815
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 995
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld AR-glas € 2673

Documentatie

Energielabel element4 sky large tunnel bio.pdf

Lijntekening sky large tunnel bio.jpg

Productblad element4 sky large tunnel bio.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven