, , , ,

Dru Metro 130XT Eco Wave

 5.770,00

De Dru Metro 130 is een sfeerhaard van formaat. Deze gasinbouwhaard heeft een prominente aanwezigheid en biedt sfeer voor de wat grotere woonkamer. Kenmerkend voor deze brede haard zijn de grote robuuste houtblokken die bijna niet van echte houtblokken zijn te onderscheiden.


De Dru Metro 130 is een sfeerhaard van formaat. Deze gasinbouwhaard uit de Dru Metro-familie heeft een prominente aanwezigheid en biedt sfeer voor de wat grotere woonkamer. Kenmerkend voor deze brede haard zijn de grote robuuste houtblokken die bijna niet van echte houtblokken zijn te onderscheiden.

Het unieke brandersysteem zorgt ervoor dat het glasraam zo volledig mogelijk wordt gevuld met hoge gele vlammen. Het branderbed kan desgewenst worden voorzien van een houtset, of witte Carrara stenen. Op die manier kan de haard naar eigen wens worden afgestemd op het interieur.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

(aardgas of propaan)
Inclusief:
  • Houtset (bruin of wit) of stenen (wit of grijs), afstandsbediening, bedieningsluik, elektronische ontsteking, ‘Easy release door system’ (klapdeur)

Optioneel:
• Interieur ceraglass € 515
• Clear View (ontspiegeld) glas € 590
• PowerVent® voorbereid (excl. Powerbox) € 835
Accessoires:
• Communicatiemodule voor wifi, voorbediening via tablet of smartphone € 232

Documentatie

Dru metro 130 xt eco wave lijntekening.pdf

Dru gas inbouwhaarden 201509.pdf

Scroll naar boven