Xaralyn

De sfeerhaarden van Xaralyn kunnen zonder problemen, snel en eenvoudig geplaatst én verplaatst worden. Er is bij Xaralyn een uitgebreide keuze in bio ethanol en elektrische vuren, allemaal haarden zonder rookkanaal. Hierdoor is de installatie van Xaralyn haarden eenvoudig en kan deze zonder aanpassingen geplaatst worden.

Resultaat 1–21 van de 50 resultaten wordt getoond

Xaralyn Elektrische haarden

De elektrische haarden worden direct aangesloten op het lichtnet. Het vlambeeld wordt gecreëerd door een combinatie van lampen met een draai-element. Een andere optie is door het verdampen van water en hier licht tegen aan te schijnen. Hierdoor ontstaat een zeer realistisch vlammeneffect. Wel de lusten en de sfeer van het vlammenspel, maar niet de lasten van een echt houtvuur.

Met een elektrische sfeerhaard geniet u van de volgende voordelen:

  • Volledig regelbaar vlambeeld
  • Afstandsbediening voor eenvoudig gebruik
  • Op iedere plaats met een stopcontact eenvoudig te gebruiken
  • Lage verbruikskosten, geniet voordelig van een sfeervol “houtvuur”

Bio-Ethanol Xaralyn

Dit revolutionaire product is een combinatie van een openhaard zonder rookkanaal en een keramische brander die brandt op bio-ethanol. Het grote verschil met andere bio-ethanol branders, is dat de keramische steen in de brander van Xaralyn de vloeistof langzaam absorbeert. Dit zorgt ervoor dat de vloeistof niet direct brandt, maar het vrijkomende onschadelijke gas geleidelijk wordt verbrand. Hierdoor heeft u een gebruiksvriendelijke, makkelijk te ontsteken brander met een prachtig constant vlammenbeeld. Doordat de verbranding zo schoon is, is het niet nodig om een afvoerpijp te monteren.

De voordelen van een bio-ethanol haard zijn:

  • de biologische brandstof is milieuvriendelijk
  • gelijkmatige en veilige verbranding door de verdamping middels de keramische steen
  • overal te plaatsen, volkomen veilig in ieder vertrek
  • ook erg sfeervol voor gebruik in de tuin of op de camping

Verwarmt de sfeerhaard ook?

De Xaralyn haarden zijn ontworpen als sfeerverwarming en kunnen eventueel als bijverwarming ingezet worden. Kachelplaats raadt het af om deze als hoofdverwarming te gebruiken. Om een idee van het vermogen te geven: de elektrische haarden verwarmen tot maximaal 2 kw bij. Bij de bio-ethanol branders is dit lastig te meten, maar de capaciteit is ook rond de 2kw.

Xaralyn prijslijst

Door een vrijblijvende offerte aan te vragen krijgt u zo spoedig mogelijk de scherpste prijs op alle Xaralyn producten van Kachelplaats.

Scroll naar boven